Ohdakemaa 5

Ohdakemaa 5

Kaksi ritaria

T. H. Hukka

Romaanit & novellit

ePUB

827,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528054757

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa V: Kaksi ritaria jatkaa jo tutuksi tulleitten hahmojen tarinaa prinsessa Jelisepan kertomana, aloittaen siitä hetkestä, johon Narri lopetti omassa tarinassaan. Kuningatar Mormessa on sotajalalla, ja myös Jelisepa joutuu osalliseksi sotilaalliseen tilanteeseen ja pakomatkaan kuningas Rodolfin suojelemiseksi. Mutta kaiken tuon jännityksen ja epämukavuuden keskellä häntä kalvavat myös yksityisemmät ristiriidat, epäluulot, ja huoli rakkauden menettämisestä. Nathanael, Josia ja ritari Rikard ovat tunteneet toisensa jo aiemmin, eikä Jelisepa voi tietää kaikkea noitten kolmen menneisyydestä, tai edes nykyisistä ajatuksista ja tunteista. Ritari Rikard kyllä uskoutuu hänelle, ja myös Josia avautuu omista ristiriidoistaan, mutta samalla Nathanael vetäytyy piikikkäitten suojuksiensa taakse. Kun pelko ja epäluulot riivaavat, itse kunkin ystävyyttä koetellaan. Kehen Jelisepa voi turvata ja luottaa silloin, kun oma ahdinko vaatii toisen ihmisen tukea ja läsnäoloa? Jelisepa ei aio menettää ystäväänsä, ja itsepäisyys ja kärsimättömyys vievät hänet miltei hengenvaaraan. Mutta vuosien takaa nousee merkki johdatuksesta tuon kaiken keskellä. Ystävyyden osoittaminen sillekin, jota pelkää, voi muuttaa vihollisen ystäväksi. Eikä rakkaus tee kenellekään mitään pahaa; sen on saatava virrata vapaasti, peloista ja ennakkoluuloista huolimatta.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite