Octorania

Octorania

Juha Rahkonen

Romaanit & novellit

ePUB

458,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528005711

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.10.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Octorania on salaperäinen tutkimus-alus tulevaisuudesta, joka on päätynyt meren pohjaan vahingossa. Se on alkanut vaikuttaa mereen ja on aiheuttanut myrskyjä. Tuota aluetta kutsutaan Bermudan kolmioksi. Octorania ilmestyi sinne vuonna 1593.

Tarina alkaa vuodesta 1748, jolloin Daniel Bermudan saarelta purjehtii merellä ja ajautuu myrskyn silmään. Laiva tuhoutuu ja Daniel löytää itsensä meren pohjasta elossa. Hänen poikansa ja vaimonsa ovat kadoksissa, jotka olivat mukana laivassa. Hän tapaa hirviön, joka onkin Algyriel, merenneitojen kuningatar. Tämä ihastuu mieheen ja kertoo tälle jostain suuresta kohtalosta, joka tätä odottaa näissä syvyyksissä.

Daniel jää yksin ja joku työntää hänet portin läpi, joka siirtää hänet Octorania-alukseen. Siellä asuu hirviöitä, jotka syövät hänen vasemman kätensä. XCF-145597-robotti vuoden 2344 mallistosta pelastaa hänet asentamalla hänellä robottikäden, joka toimii aseena. Pian hän huomaa taistelevansa suurta pahuutta vastaan Alien-elokuvien hengessä.

Meren pohjassa on paljon elämää. Tämän merenalaisen valtakunnan nimi on Qualarium, jota Algyriel hallitsee. Se on valtava uima-allasta muistuttava alue, jonka yläpuolella on valtava läpinäkyvä kupu, jota merivesi ei voi lävistää. Sen pinnalle on kiinnitetty lukuisia eri värisiä valoja, joiden kirjo on upeaa nähtävää. Voi kuinka tarunhohtoinen paikka.

Pimeissä syvyyksissa asustaa Dramakton, jolla on omat pahat suunnitelmansa vallata Qualarium. Hänellä jotain tekemistä Octoranian tapahtumien kanssa. Hän on hirviö, joka oli ennen turmeltumistaan Qualariumin kuningas tuhat vuotta sitten. Tuolloin kaikki merenmiehet ajettiin pois Algyrielin toimesta.

2351 vuodessa asuva Morptus lähettää tiimin takaisin ajassa selvittämään Octorania 1:n mysteeriä. Octorania on rakennettu kaukaisessa tulevaisuudessa 2300-luvulla ihmiskunnan aikaansaaman uuden eliölajin toimesta, joka myös hävitti lopulta luojansa sukupuuton partaalle. Nämä laboratoriossa luodut olennot vapautuivat ja saivat maailman hetkessä polvilleen. Niiden nimeksi tuli neromorptus sapiens. Niiden ihon väri on lila, joillakin se saattaa olla koboltinsininen, sinivihreä tai violetti. Neromorptus sapiensin johtaja otti nimekseen Morptus vuonna 2303. Hänen aivoihinsa oli asennettu älysiru, joka mahdollistaa ihmistä kehittyneemmän ajattelun.

Kirja on sekoitus fantasiaa, kauhua ja tieteisfiktiota.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

Juha Rahkonen on kirjoittanut innolla fantasiaa ja muutakin vuodesta 2001 lähtien, eikä hän nytkään ole hidastamassa vauhtiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite