Nykynaisen asu matematiikkaa

Nykynaisen asu matematiikkaa

Terttu Paul

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

192 sivua

ISBN-13: 9789522866769

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.07.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
32,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on suunnattu jokaiselle pukeutumisesta kiinnostuneelle naiselle. Kirjan esittelemän puvustosuunnitelman tarkoituksena on toimia ponnahduslautana selkeään, yksinkertaiseen ja helppoon, mutta kuitenkin monipuoliseen, yksilölliseen ja vaihtelevaan pukeutumiseen.

Kirjan keskiosa tarjoaa mahdollisuuden tutustua siihen, millä tavoin 40 yksittäisestä vaatekappaleesta saadaan rakennettua 1900 erilaista asua käsittävä käytännöllinen nykynaisen puvusto.
Kirjan loppuosan sivut on puolestaan omistettu oman puvuston suunnittelua varten.
Terttu Paul

Terttu Paul

Terttu Paul on suomalainen, noin keski-ikäinen, aiemmin liikealalla ja kolmen lapsen kotiäitinä toiminut naishenkilö. Hän on sekä kiinnostunut että innostunut monista elämän osa-alueista, useimmiten vaatimattomalla tee-se-itse periaatteella. Samoin luovan toiminnan, erityisesti harmonisen visuaalisen ja kirjallisen ilmaisun monet mahdollisuudet kiinnostavat. Monet suunnitelmat, niin pienet kuin suuremmatkin ovat jo toteutuneet, monet ovat puolestaan jääneet toteuttamistaan odottaviksi unelmiksi. Jumalan sanan selkeät opetukset ja Pyhän Hengen johdatus toimivat tänä päivänä tiennäyttäjinä haaveiden ja unelmien toteuttamiseen myös erityyppisten kirjojen kirjoittajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite