Novellikokoelma Kahvila

Novellikokoelma Kahvila

14 erilaista tarinaa naisten elämästä

Eeva-Maria Lisko

Romaanit & novellit

ePUB

422,2 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180574

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kahvila on paikka, jossa kuulee tarinoita. Keskustelevat ystävykset, vastakkain istuvat pariskunnat, puhelimessa puhuvat ihmiset - he kaikki tuntevat lempikahvilassaan olonsa niin kotoisaksi, että unohtavat ympärillä olijat ja sen, että joku saattaa kuulla. Tuntemattoman ihmisen ele, yksi lause tai lyhyt katse saa mielikuvituksen nousemaan siivilleen ja synnyttää tarinan.

Novellikokoelma Kahvila on sarja pieniä tarinoita, kahvilassa kirjoitettuja, kahvilusikan kilahduksessa ohikiitäneiden hetkien inspiroimia. Työ ja raha, parisuhde, painonhallinta, ystävät ja tulevaisuus, menestymisen paineet ja oman itsekkyytensä peilaaminen kaikista niistä. Kokoelman hauskat ja oivaltavat tarinat ovat helppoa luettavaa, mutta jäävät kytemään mielenperukoille saaden lukijan ajattelemaan tämän päivän ilmiöitä omakohtaisesti. Naisen elämän ei tarvitse olla täynnä uskomattomia onnistumisia tai kamalia onnettomuuksia ollakseen suurta draamaa. Joskus ihan tavallinen arki riittää.

Päivittäiset työmatkat, itsekseen tehdyt kahvilakäynnit ja iltahetket sohvalla tai sängyssä ennen unentuloa eivät ole pitkiä. Naislukijoille suunnatun kokoelman lyhyet kertomukset on tehty pieniin väleihin.

Novellit ovat syntyneet kahvilassa, kesän 2014 aikana ne tarjoiltiin asiakkaille niissä paikoissa, joissa ne on kirjoitettu. Puhelimen näytöltä luettujen pikaviestien, statuspäivitysten ja katastrofiuutisten vastapainoksi haluttiin kahvilla kävijöille tarjota mahdollisuus rentoutua kuvitteellisen tarinan parissa ja irrottautua hetkeksi omasta elämästään. Nyt muillakin lukijoilla on siihen mahdollisuus.
Eeva-Maria Lisko

Eeva-Maria Lisko

Eeva-Maria Lisko on vuonna 1980 syntynyt oululaislähtöinen kirjoittaja, joka on julkaissut lyhytproosaa ja novelleja eri nimimerkkien takana jo 20 vuoden ajan. Ensimmäiset omalla nimellä kirjoitetut tarinat ilmestyivät radiokuunnelmina Iskelmä ja The Voice –kanavilla vuonna 2013. Yli 500 kappaletta myynyt Novellikokoelma Kahvila julkaistiin syksyllä 2014. Hiekkalaatikko on Eeva-Marian esikoisromaani.

www.eevamarialisko.com

Lisko, Eeva-Maria: Novellikokoelma Kahvila

Yöpöydälä-blogi

huhtikuuta 2015

Jos sinulla on ennakkoluuloja novelleja kohtaan, suosittelen lukemaan Liskon novelleja. Niistä on helppo aloittaa ja ne ovat loistavia (...). Itsenäiset novellit ovat ikkunoita, joista avautuu aina uusi arjen maisema (...). Liskon novellit ovat peilejä, joista heijastuu lukijan oma tunne-elämä, ajatuspainit, oman elämän saippuaoopperat, painajaiset ja haaveet (...). Novellikokoelma oli ehyt, piristävä ja taitavasti rakennettu kokonaisuus, joka jätti hyvän mielen (...). Terveiset kirjailijalle: vilpitön kiitos tästä novellikokoelmasta. En usko olevani ainoa, joka ihastuu tapaasi kirjoittaa novelleja ja kertoa tarinoita (...). Sinussa on aineksia tulevaisuuden Tove Janssoniksi.

Novellikokoelma Kahvila

Kirjasähkökäyrä-blogi

toukokuuta 2015

Eeva-Maria Liskon esikoisteos Novellikokoelma Kahvila sisältää 14 tarinaa, joissa tarkastellaan naisten elämää, joko omasta näkökulmasta, ystävättären, poikaystävän tai aviomiehen näkökulmasta katsellen. (...) Novellit ovat elämänmakuisia ja tunteita täynnä, välillä raivoten ja itkien, välillä nauraen ja nauttien.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite