Non quo sed quomodo

Non quo sed quomodo

Anita Pistemaa

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523391130

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
17,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on Omega-sarjan toinen, sekä viimeinen itsetuntemusta käsittelevä kirjoitukseni. Tässä saavutan sen, mitä olen lähtenyt etsimään noin kymmenen vuotta sitten. Olen löytänyt, havainnoinut, kohdannut minuuden eli subjektin häviämisen kautta kaikkeuden sekä "ei mitään" saavuttaen sisäisen rauhan, totuuden ja sen ymmärtämisen.

Nämä havainnot, kokemukset ja valikoidusti hyväksytty tieto on totuuteni. Voin sanoa tuntevani itseni sekä muotoni.

Mielen harhan, yhden ainoan oikean totuuden etsiminen ja opettelu on mielestäni matkaamista yhdestä valheesta toiseen valheeseen ymmärtämättä sitä, kuinka totuuden siemen on mahdollisesti noiden välissä, usein ihmisessä itsessä.

Tämä kirjoitus on myös kuvaus eräänlaisesta paluusta maan pinnalle. Tarkoitukseni on kirjoittaa havainnoistani kauniisti, kuitenkin tuoden asiat esille totuuden mukaisina, kuin että pyhäkouluversioina tai valtavana hurmostilana, joka on mielen ja halun harha, samoin kuin länsimainen ajatus onnellisuudesta.
Anita Pistemaa

Anita Pistemaa

Olen koulutukseltani insinööri. Nuoruuden harrastukseni ohjasi minua elektroniikka-alalle. Innostuneisuuttani kuvaa ehkä parhaiten muutamat työhistoriani aikana tekemäni patentoidut ideat, joita voi myös keksinnöksi kutsua.
Pidän harrastaa poikkitieteellisyyttä, sillä nähdäkseni se avaa hienoja näkymiä ihmisen elämän monimuotoisuudesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite