Nollatoleranssi

Nollatoleranssi

ZeroTolerance

Antero Nieminen

Nuortenkirjat

ePUB

337,4 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180666

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.11.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maaliskuussa Petri Kovasta varoitetaan huumeratsiasta. Samana aamuyönä hänet yritetään ampua kuoliaakse Hollolan kuntakeskuksessa.

Toukokuussa Tiilikankaalta löytyy tunnistamaton vainaja, jonka henkilölisyyden selvittäminen on Anton Petovin käsissä, joka uskoo tapausten liittyvän toisiinsa.

Rikosylikonstaapelin työtä yrittävät vaikeuttaa vainajan löytäjä ja ystävät. Poliisi saa selville yhtä sun toista hollolalaisesta huumeorganisaatiosta ja sen salamyhkäisestä johtajasta, jonka Anton aikoo paljastaa.

Ehtiikö Anton pelastamaan kaikille valehtelevan ja katkeran nuoren naisen hengen?
Antero Nieminen

Antero Nieminen

33-vuotias hollolalainen rikoskirjailija, jonka neljäs teos Kadonneet on. Aikaisemmin ilmestyneitä teoksia ovat Taksimies, Nollatoleranssi ja Stalkkeri.

Kun tarina on tärkein

Kirjallisia-blogi

helmikuuta 2015

Vaikka rikosromaanit eivät kiinnostakaan, löysin kirjasta oikein mukavan juonen, joka kuitenkin houkutteli lukemaan. Vainajia pukkaa, kiristys ja uhkailu kukoistavat ja poliisi on neuvokas. Kirjailija vaikuttaa tuntevan poliisislangia - vai onkohan se rikollisslangia - ja tapahtumat ovat genreen perehtymättömälle uskottavia.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite