NLP:n peruskurssi

NLP:n peruskurssi

Kurssimanuaali the Society of NLP:n sertifioimille NLP-kursseille

Hannu Pirilä

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038139

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on tarkoitettu oheismateriaaliksi ja manuaaliksi the Society of Neuro-Linguistic Programming(TM):in sertifioimille NLP:n peruskursseille, eli Licensed Practitioner of NLP(TM) -kursseille. Kirjan loppupäässä on lisäksi osio, joka sisältää materiaalia NLP:n jatkokurssille, eli Licensed Master Practitioner of NLP(TM) -kurssille.

Tämä manuaali ei ole tarkoitettu kattavaksi teokseksi NLP:stä. Sen sijaan tässä esitellään tiivistetysti NLP:n, neuro-lingvistisen ohjelmoinnin, eri osa-alueet sekä joitain NLP-harjoituksia ja -tekniikoita. Saadaksesi kattavan kuvan sekä osaamisen NLP:stä, sinun tulee osallistua the Society of Neuro-Linguistic Programming(TM):in sertifioimiin NLP-koulutuksiin, joita tämän manuaalin sisältö tukee.

Kirjassa esitellyt asiat opetetaan tarkemmin ja kattavammin the Society of Neuro-Linguistic Programming(TM):in sertifioimissa NLP-koulutuksissa. Tämän kirjan tarjoamia oppeja ei tule yrittää ottaa käyttöön ilman asiaankuuluvaa koulutusta.
Hannu Pirilä

Hannu Pirilä

Hannu Pirilä on yksi Suomen johtavista NLP-kouluttajista ja itsensä kehittämisen valmentajista. Hänet tunnetaan kirjoittamistaan kirjoista, tuloksia tuottavista valmennuksistaan sekä kehittämästään Oma sininen meresi -konseptista, jotka ovat kaikki tuottaneet lukuisille ihmisille merkittävästi parempaa elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia.

Hannun tausta on hotelli- ja ravintola-alan esimies- ja johtotehtävissä, missä hänen yli 15-vuotinen uransa käsitti työpaikkoja Suomen lisäksi myös Sveitsissä, Luxemburgissa, Venäjällä, Kiinassa sekä USA:ssa. Nykyään Hannu on kansainvälisesti arvostettu NLP-kouluttaja ja toimii mm. avustavien NLP Trainereiden tiimissä NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan seminaareissa.

Hannu työskentelee paitsi NLP-kouluttajana ja NLP-coachina, myös yrityskonsulttina ja yritysvalmentajana, seminaarien ja muiden tilaisuuksien puhujana sekä urheilijoiden henkisenä valmentajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite