Neutraali

Neutraali

Marco Juhani

Nuortenkirjat

Pehmeäkantinen

84 sivua

ISBN-13: 9789522869449

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.03.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
7,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kolmoisgalaksin tasavallan presidentti, Argonius Ventus, on vaikean tehtävän edessä. Hänen täytyy kaivaa salaperäiseltä, salaisuuksia täynnä olevalta olennolta tietoa, joka voisi pelastaa kaikki maailman sivilisaatiot, universumin kuolemalta. Ventuksen tehtävää varjostaa kuitenkin olennon menneisyys, hän on ollut miljoonia vuosia yksin vankilassa, jonka kansakunnat ovat yhteisvoimin rakennuttaneet ainoastaan häntä varten. Huomaamattaan Ventus kuitenkin ystävystyy tämän olennon kanssa. Hän onnistuu kaivamaan olennolta tietoja ja salaisuuksia joita tarvitsee, mutta samalla kuulee niin synkkiä asioita, ettei koskaan olisi uskonut niiden olevan mahdollisia.
Marco Juhani

Marco Juhani

Olen parikymppinen Helsingissä asuva nuori. Olen kirjoittanut koko ikäni ja halunnut kertoa tarinoitani muille ihmisille. Yleensä kirjoitan tekstini käsin paperille. Tunnen ajatukseni virtaavan ja ideoiden syntyvän paremmin sillä tavalla. Myöhemmin siirrän tekstini tietokoneelle.
Luonto ja eläimet ovat minulle hyvin tärkeitä, ne antavat minulle voimaa ja inspiraatiota, muun muassa kirjoittamiseen. Pidän metsässä kävelemisestä ja silittelen kaikkia vastaantulevia koiria, koirat ovat erittäin lähellä sydäntäni. Ystävien ja perheen kanssa harrastan lautapelien pelaamista. Sellaiset pelit kiinnostavat minua eniten joissa pelin kulku on haasteellisempaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite