Naturopatiaa koirille

Naturopatiaa koirille

Ravitsemus ja yrttilääkintä itsehoidossa

Kirsi Sjöman

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

4,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523393523

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.02.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Naturopatiaa koirille on käsikirja kaikille koiranomistajille, jotka haluavat syventää tietojaan koiran hyvinvoinnista sekä tavallisimpien vaivojen itsehoidosta. Kirja esittelee uuden tavan oivaltaa yhteyksiä koiran ruokavalion ja terveysongelmien välillä. Lukijaa myös rohkaistaan ottamaan enemmän huomioon koiran yksilölliset tarpeet arvioitaessa erilaisia ruokintatyylejä.

Kirjan hoito-osiossa esitellään yksityiskohtaisia oirekuvia mahdollisine erotusdiagnooseineen. Lukija tutustuu ryhmään mietoja tai korkeintaan keskivahvoja, koirille sopivia lääkekasveja sekä saa opastusta ravintolisäviidakossa. Selkeistä ohjeista käy myös ilmi, milloin koiranomistajan tulee ehdottomasti pidättäytyä itsehoidosta.

Naturopatiaa koirille on teos, jossa toisiansa täydentäen yhdistyvät perinteinen eurooppalainen yrttilääkintä, itämaiset hoitofilosofiat sekä moderni tutkimus. Analyyttisen lähestymistapansa vuoksi se soveltuu myös kaikille koirien terveyden- ja sairaanhoidon parissa työskenteleville.
Kirsi Sjöman

Kirsi Sjöman

Kirsi Sjöman on naturopaatti, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus kotieläinten hoidosta. Hän on toiminut luennoitsijana ja kouluttajana eläinten hyvinvointiasioissa sekä konsulttina luontaistuotealan toimijoille koskien lemmikeille soveltuvia lisäravinteita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite