Natalie lumikaupungissa

Natalie lumikaupungissa

Nino Londaridze-Hakala

Lastenkirjat

Pehmeäkantinen

88 sivua

ISBN-13: 9789528090120

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
23,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pikkuinen Natalie-tyttö lähtee etsimään lumikaupunkia, jonne hän matkaa monien satumaisten vaiheiden kautta. "- Haluaisin niin kovin käydä lumikaupungissa, missä minun uusi ystäväni lumityttö asuu!" sanoi Natalie itsekseen.

Natalie taittaa matkaa muun muuassa punanokkaisen variksen ja Rekku-koiran kanssa. Matkalla vastaan tulee monenlaisia hauskoja eläimiä ja satuolentoja. Kirjavakorvainen jänis, hellyydenkipeä valas, omenamato, strutsi, sadepisara, kultaharjahevonen, epäjärjestyksen kuningatar ja keltapipoinen poika tulevat lukijalle tutuiksi satukirjan sivuilta.

"- Ja vielä, muistakaa, että jokainen hyvä teko on yhtä suuri ja voimakas kuin sydämestä lausuttu rukous, sillä voi aina pelastaa jonkun!" sanoi lopuksi salaperäinen olento nukeille ja piiloutuu takaisin simpukkaan.

Sadussa on pieniä viisaita opetuksia niin tasa-arvosta kuin siitäkin, millainen on aarre, joka ei voi kadota koskaan. Hyvän ja pahan kamppailussa hyvä voittaa ja hyvyys palkitaan.

Luonto on satumainen paikka. Sen me joskus unohdamme. Tämäkin satu todistaa siitä, että luonto on satujen ehtymätön lähde, aarteiden aarre. Luonnosta löytyvät myös sateenkaaren silta ja taikakirsikkapuu. Ja lumihiutaleissa piilee suuri salaisuus.

Nino Londaridze-Hakalan satukirjassa Natalie lumikaupungissa on peräti kaksikymmentäkuusi lukua, joten jännittäviä seikkailuja riittää.
Nino Londaridze-Hakala

Nino Londaridze-Hakala

Nino Londaridze-Hakala on musiikkipedagogi ja kirjailija.

Hänen kirjojaan on ilmestynyt suomen, georgian, saksan ja englannin kielillä.
Vuonna 1998 hän perusti Porissa Vanha kaappi-marionettiteatterin, jossa taidemaalarina toimi hänen tyttärensä Mako Mäkeläinen.

Vanha Kaapi on esiintynyt kaupungeissa eri puolilla Suomea, muun muassa Porissa, Tampereella ja Oulussa.
Hän on osallistunut kansainvälisiin festivaaleihin ulkomailla.

Vuonna 2000 hän oli Saksassa Dizebachin kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla näytelmällään Miten Prinssi löysi Kesän kukkasen pohjoismaista. Musiikin näytelmään sävelsi ja esitti Irma lssakadze.

Vuonna 2004 hän oli mukana Georgiassa teatterin kansainvälisillä festivaaleilla näytelmällään Pikku Prinssi. Musiikin siihen sävelsi ja esitti Toni Randell.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite