Narskuttelu ja lihasperäiset purentaongelmat
Suosittu

Narskuttelu ja lihasperäiset purentaongelmat

Pirjo Turpeinen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Kovakantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789523394865

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.02.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
26,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suun alueen jännitykset ovat lisääntyneet ajan hengen kiristyessä. Elämä on kiireistä ja vaatimukset ovat koventuneet. Työ, harrastukset ja perhe, kaikki vaativat aikaa, jota ei tunnu olevan riittävästi. Narskuttelu ja lihasperäiset purentaongelmat toimii oppaana suun jännitysten lieventämiseen, jopa niiden poistamiseen. Se sisältää tietoa oireista ja syistä sekä konkreettisia ohjeita.

Kasvohieroja Pirjo Turpeinen on kehittänyt Swan-hierontamenetelmän. Narskutteluhoito fyysisenä kokemuksena ja mielikuvarentoutuksella maustettuna auttaa sinua pääsemään eroon narskuttelusta ja hampaiden kiristelystä. Opit huomaamaan kireystilanteesi ja saat apua arjen jännityksiin. Tässä kirjassa kerrotaan menetelmään kuuluvat kymmenen liikeharjoitusta.
Pirjo Turpeinen

Pirjo Turpeinen

Kasvohieroja Pirjo Turpeinen on kasvo- ja päähieronnan, rentouttamisen, hengitysvalmennuksen, narskutteluhoidon ja äänenhuollon luova edelläkävijä. Hän on kehittänyt tehokkaan ja kivuttoman Swan-kasvohierontametodin, jossa kasvojen ja suun alueen käsittelyyn yhdistyy koko kehon ja mielen rentouttaminen tarinan keinoin. Yhdessä satuhieroja Sanna Tuovisen kanssa Pirjo Turpeinen on aiemmin tehnyt rentoutus- ja narskutteluhoitokirjan lapsille, Pikkupeikko ja Kuu. Nyt on aikuisten vuoro.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite