NÅGON MÅSTE BORT

NÅGON MÅSTE BORT

Jan Glantz

Romaanit & novellit

ePUB

403,3 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523306608

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.04.2016

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Privatdetektiven Jonas Österfelt är förvirrad. Han är övertygad om att någon okänd vill honom illa. Eller är han själv ansvarig för sitt tillstånd? Hans senaste uppdrag är att reda ut sanningen om honom själv och spåren för mannen till Västnyland, där han har växt upp. För det ser ut som om någon där har bestämt att någon måste bort.
Jan Glantz

Jan Glantz

Författaren är född i Ekenäs 1971 och uppvuxen i Pojo. Han har studerat ekonomi i Åbo Akademi samt sociologi vid Svenska social- och kommunalhögskolan och bor för tillfället i Helsingfors. Under fritiden reser han till främmande länder, kopplar av på landet, utför släktforskning och läser spänningslitteratur. Han upprätthåller också resebloggen Travelfood.

Deckare med västnyländsk anknytning

Västra Nyland

kesäkuuta 2016

Den tidigare Pojobon Jan Glantz utkommer nu på eget förlag med sin tredje deckare med arbetslösa privatdetektiven Jonas Österfelt i huvudrollen. (…) Som i Glantz tidigare romaner utspelar sig en stor del av handlingen i Västnyland även denna gång. Författaren verkar ha en förkärlek för bruksmiljöer, och visst är det som läsare trevligt att kunna nicka igenkännande åt de bekanta platserna.
(…) Upplägget fungerar ändå i det stora hela och handlingen är genomgående spännande. Jag uppskattar även framställningen av huvudkaraktären och att han framstår som en äkta person med mänskliga tillkortakommanden snarare än att han tilldelas någon form av hjälstatus.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite