Näkyviin piilotettu

Näkyviin piilotettu

S. A. Keränen

Romaanit & novellit

ePUB

606,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528012863

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.06.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Troy palaa kesäloman jälkeen työpaikalleen yliopistolle ja joutuu ensitöikseen toteamaan, että heidän piskuiselle jaokselleen on ilmaantunut uusi työntekijä. Eikä vain kuka tahansa kaduntallaaja vaan yksi niistä, joita hän kutsuu kaltaisikseen. Mutta miksei tulokas suostu käyttäytymään kuten heikäläisiltä vaaditaan vaan pyrkii aiheuttamaan jatkuvasti uusia yhteentörmäyksiä?

René on juuri aloittanut avustavana tutkijana parapsykologian jaoksella, jonne tunnetusti kerääntyy koko tiedemaailman omituisin edustus. Hän ei vain ole varautunut siihen, että eräs jaoksen työntekijöistä nappaa hänet välittömästi silmätikukseen. Vielä vähemmän hän on varautunut siihen, että uudesta työstä käynnistyy tapahtumasarja, joka lopulta romuttaa hänen maailmankuvansa.

Näkyviin piilotettu on Gummeruksen suuren romaanikilpailun (2013) semifinalisti. Siinä yhdistyvät maaginen realismi, pohjoinen mytologia sekä sateenkaariteemat.
S. A. Keränen

S. A. Keränen

S. A. Keränen (s. 1980) on valmistunut Oulun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan suomen kieli. Kirjoittaminen on ollut hänen intohimonsa lapsuudesta lähtien. Hän on kirjoittanut maagista realismia jo ennen kuin edes tiesi genren nimeä, ja häntä inspiroi erityisesti pohjoismainen mytologia, kansanperinne sekä ihmisen ja luonnon suhde. Hänen tarinoilleen on tyypillistä hahmovetoisuus sekä runsaat yksityiskohdat. Kirjoittamisen lisäksi hän harrastaa mm. lukemista, videoeditointia ja herppeilyä. Tätä nykyä hän asuu Tampereen kupeessa lemmikkiensä kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite