Näkinkenkätyttö

Näkinkenkätyttö

Emmi Köykkä , Kustannus Z Kesälahti (Ed.)

Nuortenkirjat

ePUB

593,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527473054

Kustantaja: Kesälahti, Kustannus Z

Julkaistu: 03.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Näkinkenkätyttö kertoo Katariinasta eli Keijusta, joka on aivan tavallinen yhdeksäsluokkalainen - tai ainakin haluaisi olla. Hänen tyynen pintansa alla piilee kuitenkin salaisuus: pelottava, salakavala olento, Näkki, joka on paljon muutakin kuin mielikuvitushahmo. Sairaus, joka riuduttaa sekä ruumiin että mielen.

Kun sekä todellisuus että kuvitelmat tuntuvat hukuttavan Keijun alleen, hänen on matkattava ajassa taaksepäin Suomen historian nälkäisimpiin vuosiin oppiakseen itse syömään uudelleen. Mutta mikä tai kuka Näkki oikeastaan on? Ja voiko taistelua sitä vastaan koskaan todella voittaa?

Näkinkenkätyttö on yhdistelmä realismia, historiaa ja fantasiaa. Se on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus tunteneet olonsa ulkopuolisiksi jossakin. Niille, jotka eivät aina usko siihen, että kelpaisivat sellaisina kuin ovat. Niille, jotka ovat joskus miettineet suupalan kohdalla, olenko minä ansainnut tämän vai en.
Emmi Köykkä

Emmi Köykkä

Emmi Köykkä (s. 2005) on kemiläinen lukiolainen, joka rakastaa lukemista ja kirjoittamista. Emmi on oman elämänsä satuolento, joka inspiroituu luonnosta, musiikista ja historian tapahtumista. Tällä hetkellä Emmi on toipumassa anoreksiasta. Kirjassaan hän käsittelee sairautta fantasian ja menneiden aikojen kautta. Emmi toivoo, että kirja voisi tuoda lohtua niille, jotka kamppailevat samanlaisten asioiden kanssa.

Kustannus Z Kesälahti

Kustannus Z Kesälahti (Ed.)

Kustannus Z on lasten ja nuorten tekemään kirjallisuuteen erikoistunut pienkustantamo, joka on perustettu vuonna 2021.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite