Näkijän silmin

Näkijän silmin

Marjut Moisala

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

2,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029199

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miltä tuntuisi katsella elämää näkijän silmin? Tämän kirjan myötä se on mahdollista. Marjut vie sinut seikkailuun nimeltä elämä ja pian voit todeta, että todellisuus on kuin onkin tarua ihmeelllisempää!

Kirjan myötä tutustut Marjutin avaruusyhteyksiin ja henkioppaisiin lapsuudesta ja nuoruudesta lähtien. Luet matkoista voimapaikoille ja henkisistä kokemuksista, jotka ovat johdattaneet kohden yhä suurempaa valoa ja yhteyttä korkeampaan Itseen ja ykseyteen.Kirjailija tahtoo omien kokemustensa myötä tuoda apua myös narsismista tai vaikeista ihmissuhteista kärsivien elämään korostaen anteeksiannon parantavaa voimaa.

Kirjan teemoina ovat myös jälleensyntymä, vihkimystie, kehosta irtautuminen, Ufot, enkelit, eläinmaailman enkelit ja lasten viisaus. Elämän ja kuoleman koko kirjo tulee siis tutuksi, unohtamatta ei- dualistista tapaa tulkita elämä ja ilmiömaailma unena tai suurena näytelmänä.

"Roolimme elämän näytelmissä ovat monesti Oscarin arvoisia suorituksia. Koemme kaiken täysillä mukana eläen. Kunnes on aika pysähtyä ja kysyä: "Olenko minä tämä henkilö tai nämä roolit? Olenko se, mitä olen uskonut olevani tai se millaiseksi kulttuuri, yhteiskunta, uskonto tai läheiseni ovat minut määritelleet? Kuka minä oikeastaan olen?"

Näitä kysymyksiä voit Sinäkin pohtia kirjan myötä yhdessä Marjutin kanssa ja kenties saada myös vinkkejä omalle polullesi.

Hyppää siiville ja matka voi alkaa!
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on henkinen valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja.Erityisen läheisenä Marjutin ajatusmaailmassa on ei -dualistinen näkemys elämästä ja tietoisuudesta.

Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa.

Marjut Moisala on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite