Mystinen Ruusu

Mystinen Ruusu

Jeshuan ja Maria Magdalenan pyhä rakkaus

Marjut Moisala

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

128 sivua

ISBN-13: 9789523185654

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 01.06.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ruusulinja, Mystisen Ruusun kosmisen tantran tie, Pyhä Rakkaus, Jeshua perheellisenä mestarina, Maria Magdalena papittarena ja femiinisenä Kristuksena toimimassa yhdessä puolisonsa Jeshuan kanssa...Nämä ovat tämän osin kanavoidun teoksen teemoja.

Jeshua ja Magdalan Maria avaavat parisuhdettaan ja Mystisen Ruusun henkisiä harjoituksiaan, jotka huipentuivat Jeshuan elämäntehtävään eli valokehon luomiseen ja ylösnousemuksen valokoodien siementämiseen ihmiskunnan kollektiiviseen DNA:han. 

Ylösnousemus eli kuoleman harhan voittaminen on eräs Vihkimystiemme vihkimyksistä ja tunnettu tuhansia vuosia esimerkiksi muinaisessa Egyptissä nimellä Haudan riitti tai Osiris - Isis -Vihkimys. Jeshua kulki pyhillä paikoilla eri maissa opiskelemassa näitä salaisuuksia ennen, kuin Golgatan tapahtumat demonstroitiin. Hänen sukulaisensa ja puolisonsa olivat hänen tukenaan tässä tärkeässä työssä.

Tule mukaan matkalle totuuteen, joka on historian kirjojen mukaan uusi, mutta sydämesi tiesi sen koko ajan!
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on intuitiivinen näkijä, valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan live- ja verkkokursseja. Lähellä Marjutin sydäntä ovat myös luonto ja shamanismi.

Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite