My Wedding Planner

My Wedding Planner

Hääsuunnittelukirja

Serafiina Sainio

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789524981538

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.01.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,22 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nykymorsian ei pärjää enää ilman hääsuunnittelijaa, mutta mistäpä sellaisen, vieläpä luotettavan löytäisi...
My Wedding Planner on kattava kirja, joka sisältää muistilistoja, ohjeita, hääperinteitä - saat siitä helposti itse täydentämällä mieleisesi häämuistion. Tämä hääsuunnittelija kirjan muodossa, on meillä Suomessa lajissaan ensimäinen. Se kulkee kätevästi mukana sisältäen kaiken häiden teemaväreistä kampausmalleihin, ja hääkutsujen suunnitteluun. Oma aktiivisuutesi ratkaisee millainen kirjastasi tulee. Se muistuttaa sinua tärkeistä asioista ja antaa vinkkejä joita voit valintasi mukaan käyttää. Kirjaan on myös jätetty tilaa omille kuville, joten kun häät ovat vihdoin ohi, kirja säilyy ihanana muistona.

My Wedding Planner palvelee morsianta ja sulhasta koko häävalmistelujen ajan, ja pitää hääpäivänä kaason ja bestmanin ajan tasalla.
Tällöin morsian ja sulhanen saavat keskittyä nauttimaan romanttisesta ja ainutlaatuisesta juhlasta.
Kirjassa on myös eri alojen ammattitaitoisimpien yrittäjien yhteystietoja, joista on helppo poimia luotettavia yhteistyökumppaneita.

Ihania suunnitteluhetkiä!
Serafiina Sainio

Serafiina Sainio

Serafiina Sainio on 1977 Lappeenrannassa syntynyt moniosaaja, kauneusalalta klassiseen musiikkiin, ja kaikkea siltä väliltä.
Hääsuunnittelukirja syntyi, kun tämä monitaituri meikkasi morsiamia lauantaiaamuisin, ja samalla huomasi miten suuria asioita monilta oli unohtunut jo häiden suunnittelu vaiheessa. Kirja hautui pelkkänä suunnitelmana muutamia vuosia, kunnes tuli sen aika että piti ryhtyä kirjoittamaan.
Sainio on intohimoinen taiteen harrastaja, ja hän laulaa myös klassista musiikkia.

Uutta Suomessa - My Wedding Planner

Kirkkonummen Sanomat

huhtikuuta 2009

Kirja My Wedding Planner on ainutlaatuinen "muistikirja" morsiamelle. Hääsuunnittelija kirjan muodossa on Suomessa lajissaan ensimmäinen. Alkuun voi tutustua hääperinteisiin jonka jälkeen suunnittelu voi alkaa. (...) Kirja kulkee kätevästi mukana sisältäen kaiken häiden teemaväreistä kampausmalleihin, ja hääkutsujen suunnitteluun. Opuksesta löyty myös hyödyllinen lista häämarsseista, listan laajuus yllättää useimmat. (...) My Wedding Planner palvelee morsianta ja sulhasta koko häävalmistelujen ajan, ja pitää hääpäivänä kaason ja bestmanin ajan tasalla. Tällöin morsian ja sulhanen saavat keskittyä nauttimaan romanttisesta ja ainutlaatuisesta juhlasta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite