Mwalimu -

Mwalimu -

Opettaja

Sirkka-Liisa Peltola-Laine

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

12,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397033

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
‘Mwalimu – Opettaja’ on suomalaisen Tansania-lähetin omaelämäkerta, jossa afrikkalaisten ystävien ja jopa pelottavien maasai-paimentolaisten arki ja juhla kietoutuvat erottamattomasti kirjoittajan elämään. Kotiinpaluukaan ei ole vain laskeutumista hiljaiseloon, vaan muistelmateos ammentaa loppuun asti kirjoittajansa, Sirkka-Liisa Peltola-Laineen, koskettavia kokemuksia.
Sirkka-Liisa Peltola-Laine

Sirkka-Liisa Peltola-Laine

Sirkka-Liisa Peltola-Laine on kotoisin Yläneeltä, jonne hän on myös palannut tehtyään elämäntyönsä lähetystyöntekijänä Tansaniassa lukuisten ystäviensä tukemana. Maalaiskylän perheyhteisössä isovanhemmat, vanhemmat, sisarukset ja kyläläiset sekä lukuisat vieraat muokkasivat Sirkasta oikeudenmukaisuutta vahvasti tavoittelevan opettajan. Herraamme Jeesusta elämässään seuraten hän on kotimaahan palattuaan palvellut papin tehtävissä evankelisluterilaisessa kirkossamme.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite