Muutos Käsissämme
Suosittu

Muutos Käsissämme

Sairausbisneksen seitit

Kirsti Oikarinen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

532 sivua

ISBN-13: 9789522865908

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.01.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
37,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
”Lääketeollisuus ei ole terveyttä edistävää vaan investointibisneksen osakkeenomistajien tuotoille tilivelvollista edunvalvontatoimintaa.

”Sairauksien ennaltaehkäisy ja hävittäminen vähentää lääkkeiden maailmanmarkkinoita, ja tämä ei ole tämän teollisuuden tavoitteena, vaan se taistelee aktiivisesti tällaista tilannetta vastaan.

”Hivenaineet vaikuttavat sairauksien perimmäisiin syihin solutasolla. Ehkäisemällä sairauksien syntymistä tämä luonnollinen, ei patentoitavissa oleva terveydenhoitomuoto, pelottaa monimiljoonaisia lääkemarkkinoita ja erityisesti lääketeollisuuden sairausbisneksen jatkumiseen sijoittaneita osakkaita.

”Koskaan aikaisemmin ihmiskunta ei ole ollut niin lähellä maailmaa, jossa nykyiset yleisimmät sairaudet ovat pääasiallisesti tuntemattomia. Tiedemiehinä me olemme avanneet ovet tälle uudelle maailmalle. Nyt kaikki riippuu teistä, maailman ihmiset. Yhdessä meidän pitää varmistaa, että tästä terveyden ja elämän maailmasta tulee todellisuutta!”

Movement of Life! - Dr. Rath Health Alliance
Kirsti Oikarinen

Kirsti Oikarinen

Kirsti Oikarinen on proviisori, dipl. homeopaatti, dipl. luontaisterapeutti. Hän on työskennellyt apteekissa yli 20 vuotta ja seurannut kehitystä näillä kaikilla sektoreilla vielä kauemmin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite