Mutta minulla on kerrottavaa

Mutta minulla on kerrottavaa

James Jackson Andolini

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

740,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528080640

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
'Unelmat on tehty toteutettaviksi' ajattelee nuori Alex Hartmann työllistyessään Federaation suurimpaan päivälehteen. Alexin joutuessa navigoimaan totuudenmukaisen ja toisaalta sallitun raportoinnin ristipaineessa pestin uutuudenviehätys karisee kuitenkin nopeasti. Kitka kasvaa päivä päivältä ja pakottaa Alexin lopulta journalistietiikkansa perimmäisten kysymysten ääreen:

Onko journalistiikan tehtävä raportoida maailmasta vai muuttaa sitä?

Onko median tehtävä välittää tietoa vai kehystää sitä sopivaan narratiiviin?

Ja tietenkin tärkeimpänä: kummalla puolella rajaa oikeastaan seison?

Saman todellisuuden toisella syrjällä Asa Ulfriksdottir kohtaa Pohjois-territorioiden yhtenäiskulttuurin nurjan puolen. Hänen avioton lapsensa sysää käyntiin tapahtumien vyöryn, joka huipentuu poliittisen sanapelin kiihottamaan kansan kapinaan, jota Asa huomaa olevansa kykenemätön hallitsemaan.

'Mutta minulla on kerrottavaa' pureutuu sanan voimaan, sanankäytön rajoituksiin sekä siihen, kuinka vaikeaa on purkaa valheellista todellisuutta ilman avointa keskustelua. Teos on aina ajankohtainen kannanotto sananvapauden puolesta maailmassa, jossa kovin monet ovat valmiita puheen rajoittamiseen.

Lisätietoja kirjailijasta ja lukunäytteet kirjasta www.jackandolini.com
James Jackson Andolini

James Jackson Andolini

James Jackson "Jack" Andolini on suomalainen kirjailija, joka teoksissaan yhdistää taidokkaasti erilaisia teemoja ja tyylejä. Tarinoiden maailmat ovat yhtäältä tuttuja, toisaalta vieraita - ja kuitenkin niin uniikkeja, että niihin saattaa uppoutua tuntikausiksi.

Teoksia voi lukea tavanomaisena viihdekirjallisuutena: elävästi kuvaillut tarinat, miljööt ja henkilöhahmot tempaavat mukaansa. Vastaavasti lukija voi myös syventyä tarinoiden pintakerroksen alla kytevään yhteiskunnalliseen sanomaan, jossa esitettävät ajatukset herättävät pohtimaan myös valtavirrasta poikkeavia näkökulmia.

Lisätietoa kirjailijasta ja tulevista teoksista www.jackandolini.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite