mustapukuinen

mustapukuinen

romaani

Alpo Manninen

Romaanit & novellit

ePUB

333,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523187030

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.09.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Romaani "mustapukuinen" kertoo Olkiluodon ydinvoimalan työmaalla useita vuosia yhdessä toimineen betoniraudoittajaryhmän viimeisen keikan jälkeisistä tapahtumista.
Miehet pistävät viihteelle ja homma karkaa käsistä. Kärsijäksi joutuu nuori nainen.
Miehet jäävät kiinni ja joutuvat aikanaan oikeuteen vastaamaan teoistaan. Miehet pääsevät yksituumaisella esiintymisellään terävien avustajiensa tukemina käytännössä ilman rangaistuksia.
Mustapukuinen on seurannut tapahtumia ja alkaa suunnitella tapaa saada oikeutta mielestään kaltoin kohdellulle naiselle.
Suunnitelma on perusteellinen, mutta sen toteuttamisessa tarvitaan myös melkoisesti onnea.
Alpo Manninen

Alpo Manninen

Alpo Manninen on pian 70-vuotias eläkeläinen ja freelancer. Hän on julkaissut tähän mennessä kuusi teosta, joista neljä viimeistä ovat romaaneja.

Website: http://alpomanninen.blogspot.com

Nopeatempoinen toimintaromaani

Ylä-Kainuu

syyskuuta 2015

Se [Mustapukuinen] on tiheätunnelmainen, trillerimäinen kuvaus Olkiluodon ydinvoimalan työmaan betoniraudoittajaporukan viimeisen keikan loppunäytöksestä, jossa vakavalla tavalla sijaiskärsijäksi nousee nuori nainen. (...) Salaperäinen mustapukuinen mies nousee pääosaan nuoren Heidin rinnalle. Manninen kuljettaa rinnakkain heidän elämäntarinaansa tuoreella ja yllättävällä tavalla. (...) Tapahtumat vyöryvät nopeasti eteenpäin ja yllättävät käänteet seuraavat toinen toistaan. (...) Tiivis tunnelma säilyy loppuun saakka ja vie lukijan eri tasoisten pohdintojen ääreen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite