Musoleumi ja uusiopakolainen

Musoleumi ja uusiopakolainen

Olli Valdemar Kuusisto

Romaanit & novellit

ePUB

799,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037392

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.10.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
MUSOLEUMI JA UUSIOPAKOLAINEN on huumorintäyteinen kertomus saariston eläkeläisten elämästä alenevien eläkkeiden ja nousevien hintojen puristuksessa. Outo tyyppi ilmestyy eläkeläismies Tarmon pihalle. Hän tunnistaa turvapaikkaa tarvitsevan pakolaisen samaksi, joka 100 vuotta sitten sai saaristolaisilta tilapäisen turvan.
Pian Tarmoa epäillään agentiksi ja hän joutuu sekä suomalaisen että venäläisen suojelupoliisin jahtaamaksi.

Kirjan kertomus on yllättävän ajankohtainen. Tuoreessa muistissa ovat Poliisin ja Puolustusvoimien suorittama rahanpesuratsia strategisilla paikoilla sijaitseviin rakennuksiin.
Olli Valdemar Kuusisto

Olli Valdemar Kuusisto

O. Valdemar Kuusisto on toiminut sekä englannin, suomen, ruotsin että venäjän opettajana ja oleskellut kaikissa naapurimaissa. Siksi hän on kuin kotonaan kirjoittaessaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, historiasta ja naapurimaiden mentaliteetista.
Hän on myös harrastanut monia käytännönläheisiä asioita kirjoittamisen lisäksi: aurinkoenergiaa, maanviljelyä, kalastusta, veneilyä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite