Murrettu vanhuus

Murrettu vanhuus

Anja Lampinen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

295,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017066

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.03.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Murrettu vanhuus -kirja kertoo, mitä tapahtuu, kun yksityisyyttä ja rauhaa ei ole edes omassa kodissa. Ikääntyvän Annan on vaikea käsittää, mitä on tapahtunut yhteiskunnassa, jossa viranomaiset eivät enää välitä työiän ohittaneiden hyvinvoinnista. Tavaroita viedään luvatta pois, ja jotain tuodaan luvatta kotiin. Rikoksien täyteisessä talossa hän muistelee ihmetellen ja kiitollisena elämäänsä. Se on ollut antoisa ja vaativa. Tuntuu ettei edes elämän loppusuoralla ole varaa hellittää otetta, kun kotona käy jatkuvasti kutsumattomia vieraita.
Anja Lampinen

Anja Lampinen

Murrettu vanhuus on Anja Lampisen (o.s. Mahlberg) kuudes kirja. Hänen esikoisteoksensa, Sinä sen tiedät, ilmestyi 1972 ja vuonna 1974 julkaistiin Sinulle se on mahdollista. Edellisten tavoin Anja Lampisen kolmas kirja, vuonna 1996 ilmestynyt Burnout ja miten siitä selvisin, oli Kirjapajan kustantama. Anja Lampinen on jatkanut erilaisten ihmisten rinnalla kulkemista ja parempaan huomiseen toivon jakamista myös kuluvan vuosituhannen aikana. Vuonna 2011 häneltä ilmestyi kirja nimeltä Katse tulevaisuuteen ja vuonna 2018 kirja nimeltä Joku kantoi sinua. Murrettu vanhuus osoittaa, että Anja Lampisen luomisvoima ja ote kirjoittamiseen ovat vain vahvistuneet vuosikymmenien varrella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite