Murhekuu
Uutuus

Murhekuu

Sanni Pessi, Sami Nygrén, Tanja Säisä, Laura Aro, Mikko Ylirinne

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

138 sivua

ISBN-13: 9789528082040

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 04.07.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,22 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän antologian kirjoittajia yhdistää kokemus kärsimyksestä ja
selviytymisestä. Niin koettelemukset kuin selviytymiskeinotkin ovat olleet
moninaisia, eivätkä kirjoittajat jaa yhtä maailmankatsomusta tai tarjoa
valmista ratkaisupakettia kanssavaeltajilleen. Jokaisella on oma uniikki
runokielensä, omat ainutlaatuiset kokemuksensa ja omat voimavaransa.
Näistä kaikista kertoo Murhekuu.
Sanni Pessi

Sanni Pessi

Hei Olen 36- vuotias kolmen lapsen äiti. Olen herkkä, intuitiivinen ja luova. Kirjoittamista olen harrastanut lapsuudesta asti. Runoja kirjoittaessa puhdistan sieluani ja prosessoin elämääni. Kirjan kirjoittaminen on ollut suuri haaveeni lapsuudesta asti ja nyt pääsin toteuttaa osaa haaveestani.

Sami Nygrén

Sami Nygrén

Moi. En ole lainkaan viihteenkuluttaja. Katselen sisimpäni telkkaria. Siis sellaista telkkaria, jonka Luoja on itse luonut. "Paljolla kirjojen tekemisellä ei ole loppua ja liika tutkiskelu väsyttää ruumiin" Saarnaaja , Raamattu. Näillä mennään. En koe itse olevani tekstin takana, vaan korkeampi voima. Ainakin aiemmin olen näin kokenut. Kiitos.

Tanja Säisä

Tanja Säisä

Iloiset terveiset Tampereelta! Olen Tanja Säisä. Kaikkien vuosien jälkeen yhä jatkan laulujen ja proosan kirjoittamisen parissa, se on osa elämääni ja toivon sanarikkaiden vuosien jatkuvan edelleen. Monet lyriikoistani ovat omakohtaisia sanoituksia elämästä! Toivon lukijan viihtyvän sanojeni parissa!

Laura Aro

Laura Aro

Asun Tampereella ja tykkään maalata ja kirjoittaa. Viime aikoina olen löytänyt teksteihini myös huumoria syvällisen pohdiskelun ja kauneuden tavoittelun sekaan. Se jos mikä auttaa vaikeiden aikojen yli. Tähän kirjaan olen kirjoittanut seitsemän runoa ja maalannut kaksi akvarellia kanssataiteilijoideni teksteihin. Siviiliammatiltani olen tällä hetkellä kuvailutulkki. Instagramista löydät minut: @maijuliaa.

Mikko Ylirinne

Mikko Ylirinne

Mikko Ylirinne (s. 1987) on pitkän linjan pöytälaatikkorunoilija, joka on joskus Kauhavan kaupungin runokilpailussa palkittukin (2014). Kirjoittaa paljon ajallisesta kärsimyksestä ja iankaikkisesta toivosta. Noin niin kuin muuten eläkkeellä oleva optikko, aviomies ja autisti – ei välttämättä tässä järjestyksessä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite