Muistiinpanot fysioterapiasta

Muistiinpanot fysioterapiasta

Yleisimpien neuromuskuloskeletaalisten häiriötilojen kuvaukset

Jukka Nordström

Osa 2: Muistiinpanot fysioterapiasta

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

207,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523390188

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.02.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
27,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Muistiinpanot manuaalisesta fysioterapiasta 2 osa sisältää kliiniset kuvaukset niistä yleisimmistä neuromuskuloskeletaalisista häiriötiloista, jotka soveltuvat fysioterapian ammattiosaamisen sektorille. Kirja on suunniteltu ensisijaisesti fysioterapeuteille työn tueksi ja opiskelumateriaaliksi. Sellaisenaan se soveltuu myös kehittämään yhteistyötä fysioterapeuttien ja sidosryhmien välille (esim. lääkärit, hierojat, valmentajat ja työterveyshoitajat).

Kirjan ainutlaatuisuus tulee esille siinä, että se kokoaayksiin kansiin kuvaukset yleisimmistä häiriötiloista useilta lääketieteen aloilta (liikuntalääketiede, ortopedia, neurologia, fysiatria, työterveyslääketiede, yleislääketiede) manuaalisen fysioterapian lisäksi. Laajalle, useisiin eri lähteisiin levittäytyvät kliiniset kuvaukset on nyt koottu kätevästi yksiin kansiin.
Jukka Nordström

Jukka Nordström

Jukka Nordström yksityisellä sektorilla vastaanottava OMT fysioterapeutti, joka on työskennellyt tuki- ja liikuntaelinperäisten häiriötilojen parissa vuodesta 2003.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite