Muista kuolevasi

Muista kuolevasi

rikosromaani

Sarianna Sola

Romaanit & novellit

ePUB

277,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523393868

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Helsingin väkivaltarikosyksikön rikoskomisario Pekka Koskela löydetään alastomana nukkumasta hyvinvointihoitola Vita Fonsin hoitohuoneesta Toiselta Linjalta. Huoneen lattialla makaa tapettu nainen, hieroja Anna-Liisa Kiuru. Tapauksesta nousee julkinen häly. Taas poliisia epäillään rikoksesta ja poliisijohdossa tuskaillaan menetettyä mainetta samalla kun järkytys rikoskomisario Koskelan salatusta elämästä haastaa myös hänen alaistensa lojaalisuuden esimiehelleen.

Poliisin lisäksi tapausta selvittävät asianajaja Roosa Soironen ja puolustuksen palkkaama entinen rikosylikonstaapeli Martta Alanen, joka on joutunut valtiontalouden leikkausten seurauksena pois Helsingin poliisista ja työskentelee vartiointiliikkeen etävalvomossa. Toimiessaan puolustuksen tutkijana Martta Alanen joutuu selvittelemään suhdettaan vanhoihin poliisikollegoihinsa ja entiseen esimieheensä Pekka Koskelaan. Lopulta hänenkin on myönnettävä, ettei mikään ole niin kuin ennen ja he kaikki ovat muuttuneet.

Salaisuuksiaan varjelevat niin menestyjät kuin häviäjät ja Pekka Koskelan puolustukselta vaaditaan sitkeää jalkatyötä ja juonikkuutta ennen kuin tapaus rupeaa selviämään. Hämmästyttävät elämästä selviämisen keinot paljastuvat ja näiden kautta myös surmatutkinta saa yllättävän päätöksensä.
Sarianna Sola

Sarianna Sola

Sarianna Sola kirjoittaa rikostarinoita Helsingissä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite