Move Your Body
Suosittu

Move Your Body

Rajaton eurodance

Juha Soininen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

10,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030881

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nyt jos koskaan on aika liikuttaa vartaloasi biitin tahtiin sillä ensimmäinen kirja klassisesta eurodancesta on täällä!

Genre, joka kukoisti vuosina 1992-1996 on nyt esitelty laajasti käsissäsi olevassa teoksessa. Move Your Body - Rajaton eurodance on aarreaitta niille joiden nuoruuteen kuuluivat artistit kuten Haddaway, DJ Bobo sekä Aikakone. 

Kirjassa annetaan ääni monelle tutulle kasvolle, mutta myös tuntemattomampia artisteja ja tuottajia on tuotu esiin laajalti. Yli 70 haastattelun joukkoon lukeutuvat mm. Lyane Leigh (E-Rotic), Kyra Pharao, Courtney Williams (Loft) Linda Meek (Maxx), Enrico Zabler (Masterboy), Isabelle Holender (Solid Base), Mauro Farina, Steve Rodway (Motiv-8), Charles Simmons (The Free), Franca Morgano (Magic Affair), Jo Bogaert (Technotronic) ja Frank Fenslau (Culture Beat).

Suomesta mukaan on otettu laaja kattaus 90-luvun artisteja, kuten Maki Kolehmainen (Aikakone), Kristian Maukonen (Taikapeili) sekä Hannu Pulkkinen eli Enzo (Hausmylly).

Lisäksi genreä esitellään monipuolisesti, mutta myös kriittisesti. Erityisen syväluotauksen saa suomalainen eurodance mutta myös kanadalainen euro saa tunnustuksen

Laita Haddaway soimaan ja hyppää takaisin 90-luvulle!
Juha Soininen

Juha Soininen

Juha Soininen on raisiolainen pitkän linjan musiikkifani ja kirjastovirkailija. Eurodancen lisäksi Juha on kiinnostunut kaikenlaisesta elektronisesta musiikista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite