Monta hanketta Uuraisten kylässä
Suosittu

Monta hanketta Uuraisten kylässä

Heikki Kellomäki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

13,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073208

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.03.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Muistitieto siirtyy sukupolvelta toiselle, mutta haalistuu kerta kerralta ja häviää lopulta. Aikalaiset ovat harvoin kirjoittaneet sitä muistiin. Arkistot kuitenkin säilyttävät. Niiden tutkiminen onkin avannut kirjoittajalle hänen lapsuuden ja nuoruuden kotikylänsä, Virtain Uuraisten kylän, kehitykseen vaikuttaneita tapahtumia ja hankkeita. Isojako, tukkikaupan alku ja siihen liittynyt sata vuotta jatkunut puutavaran uitto kylän läpi, rautatien rakentaminen ja työtä tehostavien voimakoneiden ja sähkön tulo. Käsissä oleva kirja esittelee tämän tutkimusharrastuksen tuloksia Ruotsin ajan lopulta 1960-luvulle. Haastattelut ja omat muistikuvat ovat täydentäneet. Kuvitukseksi löytyi mielenkiintoisia vanhoja valokuvia ja karttoja.
Heikki Kellomäki

Heikki Kellomäki

Heikki Kellomäki oli työelämänsä korkeateknologiateollisuudessa kansainvälisissä tehtävissä. Eläkevuosien mieluisia harrastuksia ovat olleet kirjoittaminen, kotiseudun historian tutkiminen, vanhat koneet ja pientila kakkoskotina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite