Mökkivuokraus

Mökkivuokraus

Sinulle, joka pohdit tai jo toteutat ja ennen kaikkea haluat kehittyä

Sari Hyvärinen

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

182 sivua

ISBN-13: 9789529481583

Kustantaja: Mökkivuokraajan palvelu

Julkaistu: 24.08.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
49,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mökkivuokrauskirja vie lukijansa kannustavalle, loogisesti etenevälle ja täysin toteutettavissa olevalle matkalle, jonka lopputuloksena on onnistunut mökkivuokraus. Askel askeleelta rakentuva kokonaisuus perustuu Hyvärisen luomaan, testatusti toimivaan malliin, jonka avulla lukija oppii kaikki lyhytaikaisessa majoituksessa tarvittavat osa-alueet asiakaspalvelusta hinnoitteluun, unohtamatta virallisia asioita tai markkinointia. Kirjassa seurataan myös yhden mökkivuokrausta aloittavan henkilön tarinaa mökin lapsuushistoriasta ensimmäisen majoituksen jälkitunnelmiin saakka.

Mökkivuokrauksessa kohtaavat kaksi aikamme isoa ilmiötä: eläminen palveluna ja älykkään sopeutumisen hyödyntäminen asumisomistamisessa. Risteyskohdan maisemaksi istuu luontevasti suomalainen mökki, olemmehan tunnetusti mökkikansaa. Enimmäkseen tyhjillään olevien mökkien hyödyntäminen lyhytaikaiseen vuokraukseen mukavilla tuotoilla on monella tapaa fiksua ja kannattavaa. Lue kirjasta, miten sinäkin onnistut!
Sari Hyvärinen

Sari Hyvärinen

Sari Hyvärinen on vuodesta 2016 lähtien kouluttanut tuhansia aloittamaan ja kehittämään mökkivuokrausta sekä muuta lyhytaikaista majoitustoimintaa. Valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu mökkivuokrauksen syväosaaja on luonut testatusti toimivan mallin, joka kattaa mökkivuokrauksen kaikki teemat.

Hyvärisen perustama Suomen Mökkivuokraajat ry on laatinut KKVn tarkentamat yleiset mökkivuokrausehdot, jotka ovat valtakunnallisesti ainoa koko lyhytaikaisen majoitusprosessin kattava määritelmä- ja ehtokokoelma. Kirjailija itse perustelee mökkivuokrauksen suosiota näin:
Parhaat ratkaisut ovat sellaisia, joissa kaikki voittavat. Mökkivuokrauksessa yleensä hyödynnetään jo olemassaolevaa kiinteistökantaa ja saadaan suhteellisen vähäisin investoinnein tuotettua taloudellista, henkistä, sosiaalista ja fyysistä hyötyä. Toiminnan myönteiset alueelliset ja laajemmatkin kerrannaisvaikutukset voivat olla merkittävät. Vieraille, mökkivuokrauksen toimiessa kuten sen kuuluukin toimia, majoitus on antoisa, turvallinen ja ehdottoman positiivinen kokemus.

LKV, tradenomi Sari Hyvärinen (s.1977) on yrittäjä, joka asuu Kemiönsaarella kolmen lapsensa kanssa. Alunperin espoolainen prosessikehittäjä ja projektivetäjä on monialaosaaja, joka on muun muassa toiminut kolumnistina Maaseudun Tulevaisuudessa usean vuoden ajan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite