Mittaa & tulkitse Työntekijöiden etätyötyytyväisyys

Mittaa & tulkitse Työntekijöiden etätyötyytyväisyys

TRUST TOOLS - Käytännön oppaat 1

Tiina Kähkönen

Talous & johtaminen

ePUB

354,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528064053

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
MITEN TYÖYHTEISÖISSÄ VOIDAAN MITATA ETÄTYÖTYYTYVÄISYYTTÄ JA KEHITTÄÄ TYÖNTEKIJÖIDEN ETÄTYÖVALMIUKSIA?

Nykyisessä toimintaympäristössä, digitaalisten työvälineiden kehittyessä ja samalla mahdollistaen entistäkin laajemman etätyön hyödyntämisen organisaatioissa, tämä kysymys on tärkeämpi kuin koskaan.

Mittaa & tulkitse työntekijöiden etätyötyytyväisyys on pieni käytännön opas, jossa esitetyn mittariston avulla organisaatioiden on mahdollista mitata ja tulkita työntekijöiden etätyötyytyväisyyttä sekä kehittää työyhteisön etätyövalmiuksia.
Tiina Kähkönen

Tiina Kähkönen

TIINA MARIANNE KÄHKÖNEN KTT, työskentelee erikoissuunnittelijana Puolustusvoimissa Maavoimien esikunnassa. Hän toimii väitöskirjatutkijana Maanpuolustuskorkeakoulun Johtamisen ja sotilaspedagogiikan laitoksella. Kähkönen toimii lisäksi Trust Tools Consulting Oy Ltd:n toimitusjohtajana sekä tietokirjailijana. Kähkönen on kiinnostunut johtamis- ja organisaatiotutkimuksesta aiheina erityisesti luottamus ja sen rakentaminen työyhteisöissä, organisaatioiden sisäisten prosessien ja työmuotojen kehittäminen sekä organisaatiomuutokset. Kähkösen artikkeleita on julkaistu muun muassa seuraavissa lehdissä: Journal of Organizational Change Management, Journal of Business Research, Hallinnon tutkimus ja Journal of Advances in Management Research.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite