Miten tunnistaa nettihuijari

Miten tunnistaa nettihuijari

Perusteellinen opas huijausten välttämiseen

Markus Hietanen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

307,9 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523188846

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.07.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Huijaaminen on tehty netissä liian helpoksi.

Tuttusi tai sinä itse olet törmännyt huijariin. Usein vahinko on ehtinyt jo tapahtua ja rahat on menetetty huijarin kadotessa eetteriin. Rahoja ei saa koskaan takaisin, eikä myyntisivusto voi muuta kuin levitellä käsiään.

Nettihuijauksia ilmoitetaan poliisille vuosittain yli kymmenentuhatta kasvavissa määrin, joten voi helposti päätellä miten yleinen ilmiö on kyseessä ja millaiset mahdollisuudet viranomaisilla on rikoksia selvittää. Uutisista saamme lukea oikeudenkäynneistä, miten sitkeä huijari on tehtaillut satoja huijauksia vuodesta toiseen, eikä tuomioilla tunnu olevan vaikutusta.

Paras keino huijauksilta välttymiseen on oppia tunnistamaan suomalaisten ja ulkomaisten huijareiden toimintatavat ja yleisimmät myyntikohteet. Erilaiset huipputarjoukset houkuttelevat tietämättömiä tekemään hätiköityjä päätöksiä ja ruudulle pomppivat ikkunat mainostavat äkkirikastumista tai näyttävät nettipankkisi kirjautumissivulta.

Helposti ymmärrettävän huijarioppaan avulla perehdyt nettirikollisuuden yleisimpiin ilmiöihin tavallisen netinkäyttäjän näkökulmasta ja opit keinoja, miten voit suojella yksityisyyttäsi, tietojasi ja rahojasi tehokkaasti.
Markus Hietanen

Markus Hietanen

Kirjoittaja työskenteli vuosia sisällönvalvojana, jolloin hänellä oli etupenkin paikka nähdä tuhansia ja tuhansia erilaisia toistuvia huijausyrityksiä ja huijariopas on kirjoitettu näiden kokemusten perusteella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite