Miten innostua yrittäjyyteen

Miten innostua yrittäjyyteen

Yrittäjäpolun ilot, opit, unelmat ja yllätykset

Riitta Luhanka-Aalto

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789523303140

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.08.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
28,70 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Harkitsetko tai opiskeletko yrittäjyyttä? Etsitkö uutta suuntaa yrityksellesi? Mitä kaikkea yrittäjän kannattaa pohtia menestyksellisen yrittäjäpolun luomiseksi? Mitä tulisi huomioida, kun etsii uutta suuntaa yritykselleen? Näihin pohdintoihin kirjassa jaetaan oppeja ja parhaita reseptejä, käytännönläheisesti ja innostavasti.

Miten innostua yrittäjyyteen 2.0 - kirjan aihealueiksi ovat valikoituneet mentorointityössä eniten toistuvat teemat, oli sitten kyseessä yrittäjän taipaleelle ryhtyvä, yrityksen juuri perustanut tai yritystoimintaansa kehittävä yrittäjä. Kirja antaa yrittäjille uusia ideoita ja innostavia ajatuksia erilaisissa markkinatilanteissa toimimiseen.

Yrittäjyyden opeista voi hyötyä myös yritysmaailmassa toimiva, markkinoinnista tai myynnistä vastaavakin kartoittaessaan erilaisia kasvun mahdollisuuksia mm. markkinatilanteen muutosvaiheissa. Tästä uudistetusta kirjasta saat päivitetyn tiedon, mitä yrityksen tulisi huomioida esim. poikkeuksellisten olojen yllättäessä.

Teoksessa korostuvat asiakkaan ratkaisujen miettiminen pitkäjänteisesti, idearikkaasti ja innostavasti asiakkaan liiketoiminnallisten tavoitteiden kannalta, jolloin onnistutaan myös parhaiten, niin yritysmaailmassa kuin yrittäjänä toimiessa.

Ratkaisuja ja inspiraatiota kirjaan on saatu oman verkoston menestyneiltä, pitkän työuran tehneiltä yrittäjiltä. Yrittäjäammattilaisten haastatteluista välittyy heidän kokemuksensa parhaista toimista: miten luoda menestyvä yrittäjäpolku, ylläpitää vahva innostus ja asiakaslähtöisyys yrityksen kivijalkoina.
Riitta Luhanka-Aalto

Riitta Luhanka-Aalto

Riitta Luhanka-Aalto on markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, joka toteutti monivuotisen unelmansa ryhtymällä yrittäjäksi pitkän työuran jälkeen työskenneltyään sitä ennen kansainvälisissä yrityksissä. Yrittäjyyttä hänellä on takana yli 15 vuotta erityisesti tapahtumien, tiedottamisen ja verkostoitumisen konsultointiin liittyvissä tehtävissä. Viimeiset vuodet hän on toiminut ammattitutkintoa suorittavien yrittäjien mentorina. Mentorin roolissa toimiminen on erityisesti innostanut tämän kirjan kirjoittamiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite