Mitäs nyt tehdään?

Mitäs nyt tehdään?

Pentti Hokkanen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

514,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528004547

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on pienoisnäytelmän teksti. Se kertoo osin luopumisen tuskasta, yksin jäämisestä. Toisen kaipuusta.
Pois mennyt puoliso on hoitanut ennen kaikki järjestelyt. Jäljelle jäänyt aikoo pitää ja järjestää oman merkkipäivänsä itse. Hän haluaa olla kerrankin huomion keskipisteenä. Miniä kyllä auttaisi kyllä järjestelyissä, mutta hän haluaa hoitaa mahdollisemman paljon itse.
Arvaatte varmaan, että mikä on lopputulos. Sitä te ette arvaa ilman kirjan lukemista, että mikä meni pieleen ja miten pahasti.

Tämä on lavastuksia myöten suunniteltu keikkailu esitykseksi, ravintoloihin, illanistujaisiin, kokousten välipalaksi - alku ja loppupaloiksi. Toimii varmasti missä tahansa: toreilla ja turuilla, kauppakeskusten käytävillä, palvelitaloissa jne... vain taivas ja esittäjä ryhmän mielikuvitus on rajana.
Pentti Hokkanen

Pentti Hokkanen

Pentti Hokkanen aloitti taiteellisen uransa, heti kansakoulun jälkeen, reilu 50 vuotta sitten. Eräässä harrastajateatteri ryhmässä, keskisessä Suomessa.

1960- luvun alussa, Pentille kävi, niinkuin monelle muullekin, juna vei Helsinkiin työn perään. Löytyi nuori, kiva nainen, jonka kanssa perusti perheen. Seuraavat parikymmentä vuotta olikin yhtä työn juhlaa, ei aikaa harrastuksille, vaan: työtä, työtä jne...

Hieman ennen kokoaikaiseksi jouten olijaksi siirtymistään Pentti liittyi Tikkurilan teatterin seniori ryhmään, Virtuoosit. Viiden vuoden jälkeen, hän halusi vaihtelua ja siksi siirtyi Helsingin työväenopiston, opistoteatteriin, myös noin viideksi vuodeksi.

Työväenopistossa, Pentin tuli oltua mukana myös, mm. käsikirjoitus kurssilla. Sieltä kimmokkeen saatuaan hän kirjoitti ja julkaisi kovakantisena rakkausromaanin: Rakkautta, täällä BoD: issa v 2015 ja pehmyt kantisena pokkarina v 2016. Varastoon jääneiden- ja uusien ideoiden synnyistä Pentti laittoi jutut E kirjaksi, julkaisten ne täällä lyhytnäytelminä: Missä onni on? joka on Kaksinäytöksinen pienoisnäytelmä arvomaailmojen priorisoinnista sekä, Mitäs nyt tehdään? Ollen pienoisnäytelmä luopumisen tuskasta.

Myöhemmin syksyllä ilmestyy pienoisromaani Elokuun viimeinen päivä

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite