Mitä sanot rakkaus?

Mitä sanot rakkaus?

Runoja

Miia Autio

Klassikot & runot

ePUB

280,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528052098

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.02.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan sanat ovat rakkauden elämänkaarta alusta loppuun, syttymistä, kaipausta ja luopumista. Sydäntä avaavaa purkausta ja käsin kosketeltavaa hyväilyä. Kuinka hyvä ihminen voikaan olla, kun kyltymättömyydessään onnistuu pysähtymään toisen rinnalle. Aina haluaa sanoa, aina haluaa kuulla, miten rakkaus tänään puhuttelee. Mitä olet halunnut kuulla rakkaaltasi?

Sylin syvyys hukuttaa
ihojen ääriviivojen kohdatessa.
Pintaa silittävä käsi
putoaa pohjaan asti.
On kuiskaus kutsuva
raskaalle huokaukselle.
Rakas, kuinka kiinni olet minussa.
Miia Autio

Miia Autio

Miia Aution esikoiskirja sai alkunsa 90-luvulla rakastamisen tarpeesta aikuiseksi kasvamisen aikana. Runous kiinnosti luovuuden ja kauneuden vuoksi, käytännössä se antoi myös rauhaa ja mahdollisuuden tulla omaksi itsekseen. Vuodet ovat näyttäneet, että rakkaus antaa yhä. Tunteiden arvoon tulee lisää ulottuvuuksia kirjoitettuina. Sanojen aika on ollut ajatonta kuin jokavuotiset vuodenajat. Miia Autio on eteläpohjalainen ylioppilas, tietojenkäsittelyn tradenomi ja hevostenhoitaja, joka rakastaa liikettä ja nukkumista, luontoa ja rakkautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite