Mitä kapitalismin jälkeen?

Mitä kapitalismin jälkeen?

Petri Vestola

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

122,7 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522863409

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.04.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Näkemys vaihtoehtoisesta, nykyistä toimivammasta talousjärjestelmästä.
Helppolukuiseen keskustelumuotoon puetussa tekstissä käsitellään sekä nykyinen että vaihtoehtoinen taloussysteemi sillä ajatuksella, että systeemi on keino ja päämääränä ovat ihmisen tarpeet.
Kirjassa painitaan konkreettisten ongelmien ja niiden ratkaisun parissa, käsittelyssä ovat talouden toimivuuden ohella mm. energiansäästö, ympäristöongelmat ja perustulo.
Kirjan lopussa harrastelija-ajattelijan pohdinta suuntautuu myös tavanomaisen kokemusmaailmamme tuolle puolen: Mitä ihmiskunnan tulevaisuudesta on pääteltävissä muinaisten profeettojen ennustusten tulkinnan kautta?
Petri Vestola

Petri Vestola

Kirjoittaja on harrastelija-ajattelija, joka pohtii toimivampaa yhteiskuntamallia. Petri Vestolan kirjoituksia on aiemmin julkaistu mm. Helsingin Sanomien Lukijan kynästä -palstalla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite