Mistähän sitä tuota mielen marmoria oikein riittää

Mistähän sitä tuota mielen marmoria oikein riittää

Anneli Heimola

Romaanit & novellit

Kovakantinen

322 sivua

ISBN-13: 9789523300866

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.03.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
30,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pohdin kirjassani erilaisia asioita, tekemiäni huomioita, sekä tapahtumia ja tuntemuksia, joita olen kohdannut elämäni eri vaiheissa. Pohtimista ja kummastelua riittää jokaiselle päivälle, sillä ei tarvitse tehdä muuta, kuin kuunnella ja katsella ympärilleen, niin saa heti ajattelemisen aihetta.

Jokin kuulemani asia tai näkemäni tapahtuma palauttaa usein mieleeni jonkin oman, jo kauan sitten sattuneen tapahtuman tai muiston, jota alan pohtia ja käydä läpi omissa ajatuksissani.

Kerron kirjassani melkein kaikkien pohtimieni aiheiden lopuksi jonkin oman muistoni tai tarinani, joka liittyy mielestäni jollakin tavalla pohtimaani aiheeseen. Kaikki pohtimani aiheet eivät ole aina niin mukaviakaan, mutta eihän elämäkään ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, eikä kaikki mene aina niin kuin on itse suunnitellut.
Anneli Heimola

Anneli Heimola

Olen 67-vuotias eläkkeellä oleva entinen sairaalan osastonsihteeri, jolla on takana jo pitkä pitkä työura. Kirjoittaminen ja taulujen maalaaminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja olen saanutkin toteuttaa niitä viime vuosina. Erilaiset henkilökohtaiset kortit kuvineen ja teksteineen ovat olleet minulle myös sydämen asiana, varsinkin ollessani vielä mukana työelämässä.Tämän kirjan kirjoittamiseen on kulunut eniten aikaa, sillä edelliset kirjani olivat lyhyempiä runo- ja lorumuotoon kirjoitettuja ja kuvitettuja teoksia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite