Mistä tytöt tulevat?

Mistä tytöt tulevat?

Tii Ricks

Romaanit & novellit

Kovakantinen

184 sivua

ISBN-13: 9789524982689

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,12 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Amerikkalais-suomalaisen ohjaajan, Tii Ricksin tarina hämmästyttää ja naurattaa kyynelten läpi. Tii Ricksin kirja on kertomus isänsä aivan liian nuorena menettäneestä tytöstä, koko elämää leimaavasta juurettomuuden tunteesta sekä pitkästä matkasta 16 kotikaupungin ja kolmen kotimaan läpi aina saksalaisesta pikkukaupungista New Yorkin Brooklyniin ja Suomeen, Tampereelle. Tii Ricksin kirja on myös huikea selviytymistarina lähes 20 vuotta kestäneestä masennuksesta ja osoitus siitä, että kaikki on mahdollista, eikä ikinä pidä antaa periksi.
Tii Ricks pureutuu kirjassaan myös ulkosuomalaisen silmin "hyvinvointivaltiomme" ytimeen ja tarjoaa tutustumismatkan yhteen nuoreen elämään, jossa ensimmäisen 30 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua enemmän kuin monien elämässä ikinä tulee tapahtumaan. Tii Ricksin tarina on ajankohtainen, loistava lukupaketti kaikille, jotka haluavat tietää mitä ulkomailla todella ajatellaan suomalaista, mitä kansantaudiksemme kutsuttu masennus saa aikaiseksi ihmisessä ja onko maamme sittenkään sellainen hyvinvointivaltio kuin päättäjämme usein antavat ymmärtää.
Tii Ricks

Tii Ricks

Palkittu ohjaaja ja käsikirjoittaja Tii Ricks syntyi 30 vuotta sitten amerikkalaisen isän ja suomalaisen äidin tyttäreksi. USA:ssa, Saksassa ja Suomessa asunut Tii on todellinen maailmankansalainen. Tiin esikoiselokuva, suomalaisesta taiteilijasta kertova komedia 'Better Than Andy' julkaistiin maailmanlaajuiseen levitykseen alkuvuodesta 2009.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite