Mistä tunnet sä ystävän

Mistä tunnet sä ystävän

Uma Karma

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

132 sivua

ISBN-13: 9789524982474

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.08.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,14 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kotimaisen nuortenkirjasarjan ensimmäisessä osassa pian 13 vuotta täyttävä Tatu ja hänen paras ystävänsä Severi viettävät leppoisia lomapäiviä kesäisessä Kotkassa. Aika kuluu saaristossa ja lähiön tutuilla kulmilla. Poikien päätä ei aina järki pakota ja he saavat naapureiden hermot kireiksi toinen toistaan hullummilla kolttosilla. Myös vihamiehet Häkkinen, Karate kid sekä Musta surma kantavat kaksikolle kaunaa.
Välimatka lapsuudesta aikuisuuteen kutistuu pikkuhiljaa, ja syksyllä alkava yläaste kummittelee jo Tatun mielessä. Päällepäin huolettomalla Severilläkin on omat murheensa. Lapsuuden viimeinen kesä on täynnä pieniä ja suuria muutoksia. Myös poikien pitkä ystävyys punnitaan, kun pakkaa saapuu sekoittamaan ihana Aamu Airaksinen.

Kesäiseen merikaupunkiin sijoittuva MISTÄ TUNNET SÄ YSTÄVÄN on ensimmäinen osa Tatun ja Severin edesottamuksia seuraavassa nuortenkirjasarjassa.
Uma Karma

Uma Karma

Uma Karma on syntynyt Kymenlaaksossa vuonna 1984. Takana on toistaiseksi ylioppilastutkinto ja kaksi vuotta graafista suunnittelua sekä verkkoviestintää. Kirjoittamisen ohella neiti Karmaa kiinnostaa digitaalinen kuvataide ja elokuvat. Hän työskentelee lehtiavustajana ja haaveilee urasta lastentarhanopettajana.

Website: www.umakarma.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite