Minusta tehtiin prinssi

Minusta tehtiin prinssi

Tamperelaisen porilaispojan tarinoita

Olli-Pekka Mäkinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

150 sivua

ISBN-13: 9789528018780

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hyvelän kylässä Porin esikaupunkialueella lapsilla oli 1950-luvulla tilaa seikkailla ja ilmaa hengittää. Isät ahkeroivat palkkatyössä ja pelloilla, äidit hoitivat kodin, lapset, puutarhan ja eläimet. Lapset leikkivät pihoilla, kylällä ja metsässä. He näkivät, mistä maito tulee ja miten perunat kasvavat.

Olli-Pekka Mäkinen tarinoi lapsuutensa ihmisistä ja maisemista leppoisasti ja hyväntahtoisesti. Porilainen puhe sujuu elävällä murteella.
Olli-Pekka Mäkinen

Olli-Pekka Mäkinen

Olli-Pekka Mäkinen syntyi ja kävi kansakoulunsa Porissa. Hän muutti murrosiän kynnyksellä Tampereelle, mutta on vuosikymmenien jälkeen elvyttänyt porisuhdettaan kirjoittamalla porilaisista ja Porin lähiseudun historiasta. Hänen kirjojensa henkilöt puhuvat Porin murretta.
Anna minulle lapsuus on Olli-Pekka Mäkisen esikoisromaani. Sen juoni on kehkeytynyt kirjoittajan isoisoisän elämäntarinasta.
Vuonna 2020 ilmestyi kirjoittajan lapsuusmuistoista koostuva kirja Minusta tehtiin prinssi, Tamperelaisen porilaispojan tarinoita.
Sukutarinat 2020 antologiassa julkaistiin hänen kirjoittamansa tarina Gentlemannipelaaja.
Olli-Pekka Mäkinen on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on opiskellut kirjoittamista Tampereen työväenopiston Viita-Akatemian elämäntarinakursseilla, Sastamalan opiston kesäkursseilla ja Pentinkulman päivillä. Työuransa hän on tehnyt pappina, kouluttajana, työnohjaajana ja yksityisenä psykoterapeuttina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite