Mielikuvia vol 1

Mielikuvia vol 1

Värityskirja - Colouring book

Päivi Vesala

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Rengaskirja

100 sivua

ISBN-13: 9789523301276

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.11.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
13,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Anna mielikuvituksellisten mielikuvien viedä sinut värittämisen ihanaan maailmaan! Mielikuvia-värityskirja on koottu Vedic Art -taiteilija Päivi Vesalan intuitiivisesti piirtämistä upeista kuvista. Kirja on mielenkiintoinen sekoitus abstrakteja ja tunnistettavia aiheita. Näe kuvat omalla tavallasi ja luo niihin värittämällä sinun mielikuviesi mukaiset tunnelmat. Kuvat on painettu vain paperin yhdelle puolelle.
Päivi Vesala

Päivi Vesala

Päivi Vesala is a Finnish Vedic Art artist and graphic designer who loves beautiful curves and strength of color. She wants to help you to find your own creativity and inner peace with her coloring pictures.

joulukuuta 0002

Päivi Vesala: Mielikuvia vol 1

Luetut.net

toukokuuta 2016

Heti ensimmäinen vaikutelma Päivi Vesalan värityskirjasta on vahvasti positiivinen. Kierreselkäisyyden ansiosta Mielikuvia vol 1 eroaa muista värityskirjoistani edukseen. (...) Vesalan värityskirja sisältää väritettävää moneen makuun. (...) Päivi Vesalan Mielikuvia vol 1 on kotimaisten värityskirjojen aatelia. Vesala tarjoaa väritettävää kaikkiin fiiliksiin minulle, jolla on välillä abstraktimpia kausia ja joka välillä taas värittelee mieluummin vaikkapa luontoaiheisia piirroksia. Kesälomareissulle lähtiessäni nappaan ehdottomasti tämän mukaani, kirjan monipuolisten värityskuvien ja kierreselkäisyyden takia.

Tuotearvio, Päivi Vesalan Mielikuvia vol 1

Marian Värikäs Maailma –blogi

kesäkuuta 2016

Itselleni Mielikuvia vol 1 tuo mieleen hauskan kesäloman, sekä aiheidensa että toteutuksensa puolesta. Se on hauska ja huoleton, tarjoaa rentouttavia helpompia kuvia aamukahville parvekkeella, vallattomia kuvia rannalla väritettäväksi sekä haastetta sadepäiviin. Toteutus on erittäin toimiva ja helposti lähestyttävä.

(...) Paperi ei ole kovinkaan paksua, mutta ei toisaalta ihan ohuttakaan. Selvästi marketin perusvärityskirjoja laadukkaampaa paperia. Sivut ovat juuri sopivan sileitä, mutta eivät liian kiiltäviä, vaan väri tarttuu hyvin värittipä kuvia sitten puuvärein tai tussein. Testasin sivuihin myös inktense mustevesivärejäni, ja nekin tarttuivat hyvin paperiin. (...) Puuväreillä väritettynä paperi on erinomaista. Kynät liukuvat vaivattomasti ja jälki on kaunista. Paperi on puhtaan valkoista, eli vaaleatkaan värit eivät kellastu, kuten joskus kermanväristen papereiden kanssa käy.
Kirja on vihkomainen toteutukseltaan, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Yllättäen se osoittautui kuitenkin hyväksi asiaksi. Sivut on helppoa värittää laidasta laitaan, kun ei tarvitse tuskailla huonosti aukeavia aukeamia, puhumattakaan siitä niin monen kirjan ongelmasta, että kuva sijaitsee keskellä aukeamaa. Jokainen kuva loppuu selvästi ennen kierteitä, eli jos haluaa leikata kuvan irti kirjasta ja vaikka kehystää, se onnistuu helposti.

Kuvat ovat omaleimaisia, enkä muista nähneeni yhdessäkään värityskirjassa samanlaista tyyliä. Poislukien geometriset kuviot, tietenkin. Välillä olen seikkaillut kuvissa perisuomalaisella rantaniityllä ja väliin Meksikon erämaissa. Muotokieli on kuitenkin jotenkin niin suomalaista, että kuvien värittämisestä tulee hyvä mieli.
(...) Kirja saa minulta 4½ tähteä viidestä.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite