Mieli Tajunta Tietoisuus

Mieli Tajunta Tietoisuus

Tajunnan taikaa ja mielen metafysiikkaa

Urho Sormunen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

216 sivua

ISBN-13: 9789528005421

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä tutkielmassa purjehditaan maineikkaimpien mielentutkijoiden vanavedessä mielen syville vesille, sen mittaamattomille ulapoille ja kaukaisuudessa siintäville rannoille. Matkaamme tajunnan eri tasoille, syöksymme mielen sykliseen kierteeseen, josta nousemme etsimään aukkoa tietoisuuden aallonmurtajasta.
Tulemme saamaan matkallamme vastauksia moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, mutta jotka samalla nostavat esille paljon uusia kysymyksiä. Eteemme ilmestyy kareja, joita emme tienneet olevan ja väyliä, jotka eivät näytä johtavan mihinkään. Viimekädessä joudumme luottamaan omaan suuntavaistoomme, joka lopulta vie meidät perille mielen, tajunnan ja tietoisuuden alkulähteille.
Urho Sormunen

Urho Sormunen

Kirjoittaja on Helsingin Yliopistosta valmistunut valtiotieteilijä ja vapaa tutkija. Pääaineena tuolloin oli käytännöllinen filosofia ja tärkeimpänä sivuaineena sosiaalipsykologia. Tutkimustyössäni olen keskittynyt lähinnä hyvinvoinnin filosofisiin kysymyksiin. Koska hyvinvointi koostuu sekä fysikaalisesta, että mentaalisesta hyvinvoinnista, ei mielen osuutta voida jättää huomiotta. Tällöin tarkastelun kohteeksi tulee erityisesti mielen kvalitatiivinen puoli, jota teoksessa "Mieli Tajunta Tietoisuus" paljon käsittelen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite