Mielenhallinta - Menetelmät ja Todellisuus

Mielenhallinta - Menetelmät ja Todellisuus

Hän Joka Uneksii

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789528004158

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.12.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
13,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirjanen keskittyy kansanjoukkojen ohjaus- ja kaitsemismenetelmiin, joilla yksilöt eksytetään ja vale muun-netaan totuudeksi. Sekä tietysti yksilöiden näiden menetelmien vuoksi harrastamaan itsesensuuriin ja itsensä van-gitsemiseen. Kirjanen esittelee yksityiskohtaisin esimerkein kuinka valeuutiset, uskonto, propaganda, salaliittoteo-riat, kasvatus ja koulutus nivotaan yhteen sinunkin sumuttamiseksi yhdeksi ainoaksi brunssiksi, erilaisia houkutte-levia herkkuja notkuvaksi seisovaksi pöydäksi, josta jokainen kykenevä (tiedonjanoinen) voi valita mieleisensä makupalat - oman totuutensa.
Kirjasessa pureudutaan muun muassa kaikkien salaliittoteorioiden äidin, 9/11 terroristi-iskujen yhteydessä esiinty-neeseen viranomaisten valehteluun, tiedon vääristämiseen sekä todistusaineiston sivuuttamiseen. Esille tulee tietysti myös Dallasin tapahtumiin 22. marraskuuta 1963 tai vaikkapa operaatiot Northwoods, Mocking-bird ja Dark-Alliance.
Kirjasessa osoitetaan myös, kuinka faktantarkastuksella ei pyritäkään paljastamaan "muunneltua" totuutta, vaan ainoastaan siirtämään katse kuusta, kuuta osoittavaan sormeen. Valeuutisten ja valefaktojen syöttö on vain ovela menetelmä, hämääviä juonenkäänteitä, jolla näytelmän käsikirjoittajan varsinaiset tarkoitusperät hämärretään.
Hän Joka Uneksii

Hän Joka Uneksii

Hän joka uneksii, on turhaa julkisuutta kaihtava henkilö, joka on kurkkua myöten täynnä rakkaudettomuuden push-up rysiä, tyhjiä paperitähtiä, muoviämpäreiden jonotusta sekä kissanhiekan ja ilotulitusrakettien kotiin kiikuttamista.

Kirjoittaja on asemaltaan ammattitieteilijäin yleisesti ylenkatsoma kehnonpuoleinen kotitarvefilosofi, joka jätti akateemisen uransa keskeytettyään jo vuosikymmeniä sitten yliopisto-opiskelunsa yhden professorin ja parin tohtorin tieteellisen ylimielisyyden ja älyllisen epärehellisyyden vuoksi. Koko hänen elämänsä on ollut sekä omakohtaisesti harjoitettua että sivusta tarkkailijana seurattua massapsykologian käytännön kenttäkoetta ja siinä ohessa kirjoittaja on perehtynyt kaikkeen käden ulottuvilla olleeseen mieltä kiinnostavaan:
metafysiikkaan, filosofiaan, psykologiaan, sosiologiaan, shamanismiin, valokuvaukseen, tuottamiseen, elämöintiin, sieniin, satuihin, avaruuteen, erilaisiin ötököihin, shakkiin, sanoihin, matkusteluun, ufologiaan, kaunokirjallisuuteen, kasveihin, intiaaneihin, uskontotieteeseen, historiaan, mytologiaan, magiaan, riimeihin, vaelteluun, tieteiskirjallisuuteen, ruokakulttuureihin, runouteen, antropologiaan, kieleen, salatieteisiin, erotiikkaan, kaiken maailman hömppään, kalastukseen, kiviin, rock and rolliin, kukkasiin, perhosiin, hiljaisuuteen sekä tietysti - rakkauteen.

Kirjoittajalla ei ole mitään julkisuutta vastaan, mutta julkisuuden on oltava omaehtoista ja kiireetöntä julkisuutta, sillä kirjoittajalla ei ole enää tarvetta mihinkään tai minnekään, eikä hän ole mikä väittely- tai kiistelykone.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite