Miekkojen mahti

Miekkojen mahti

Juha Rahkonen

Romaanit & novellit

ePUB

811,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515680655

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miekkojen mahdin Juha aloitti nimellä Kultaisen miekan salaisuus jo vuonna 2001, mutta käsikirjoitus ei kuitenkaan päätynyt kirjaksi ennen kuin nyt 2017 ekirjaksi. Se ilmestyi nyt kaksiosaisena. Nimet ovat hyvin yksinkertaiset: Miekkojen mahti I & Miekkojen mahti II. Kyseessä ovat Kahdeksas ja yhdeksäs ekirjani.

Miekkojen mahti kertoo tarinan entisestä ritarista, Alexander Lovystä, joka löytää itsensä virumasta vankilasta. Samalla kun hän suunnittelee pakoaan, pimeyden ruhtinaat havittelevat itselleen maailman herruutta. Legenda miekkojen mahdista on hyvin vahvasti läsnä tässä sodassa. Ken saattaa kultaisen ja hopeisen miekan yhteen, saa legendan mukaan kuolemattomuuden. Miekat ovat olleet erillään ja nyt niistä toinen joutuu pimeyden ruhtinaan, Zorobodomin haltuun.

Alkaa Kohtalon sota, jossa vihollisen käydessä liian mahtavaksi, muutamien sankareiden täytyy astua esiin. Heillä ei ole edessään helppo tehtävä. Ainoa keino pelastaa maailma on tuhota miekkojen mahdin miekat. Tuleeko Alexanderista se suuri sankari, joka lyö pahuuden vai tuhoutuuko koko maailma?
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

Juha Rahkonen on kirjoittanut innolla fantasiaa ja muutakin vuodesta 2001 lähtien, eikä hän nytkään ole hidastamassa vauhtiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite