Miekanloisto

Miekanloisto

Candoran sauva

J. P. Toivonen

ePUB

1,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099581

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
- Uskomatonta. En uskoisi tätä todeksi, ellen omin silmin näkisi, Zargon henkäisi ihmeissään.

Miekanloisto-kirjasarja on eeppistä fantasiaa. Tarina sijoittuu tarunomaiseen ja kuvitteelliseen maailmaan Atlas-nimiselle planeetalle, jossa tulet kohtaamaan fantasialle tyypillisiä taru-, jumal- ja muita olentoja. Siinä maailmassa taikuudella on oma paikkansa. Tarina kertoo Zargon-nimisen nuorukaisen matkasta kohti tuntematonta tulevaisuutta, jonka aikana hän joutuu "kohtalon" johdattamana osaksi hyvän ja pahan välistä taistelua.
Kirjasarjan ensimmäinen osa Candoran sauva tutustuttaa sinut kirjan esinäytöksen kahdeksan toisiinsa liittyvän novellin kautta tuon maailman Jumalaan, maailman syntyyn ja pahuuden heräämiseen tuossa maailmassa, jonka jälkeen varsinainen tarina pääsee alkamaan. Ensimmäisen kirjan keskeisimmät henkilöt ovat nuori herra Zargon ja velho Serafim.
Miekanloisto Candoran sauva -fantasiakirjassa on jännitystä, seikkailua ja ystävyyttä.
J. P. Toivonen

J. P. Toivonen

Miekanloisto: Candoran sauva on J.P. Toivosen esikoisromaani.
J.P. Toivonen on syntynyt Nurmijärvellä ja asuu tätä nykyä Järvenpäässä. Hän on syntynyt vuonna 1975.
Kokopäivätyöstä käyneen kirjan kirjoittamisharrastuksen J.P. Toivonen aloitti lähes 30 vuotta sitten, minkä tuloksena syntyi tämän Miekanloisto-fantasiakirjasarjan käsikirjoitus ja ensimmäinen kirja.
Ensin hän kirjoitti avustajiensa välityksellä ja vasta viime vuosina itsenäisesti katseohjatulla tietokoneella. Hänen ensimmäinen kirjansa käsittää vain kolmasosan reilun kahden vuosikymmenen aikana syntyneistä kirjaan tähdänneistä teksteistä.

Website: https://www.jptoivonen.fi/

Miekanloisto- Candoran sauva - J.P Toivonen

Yksi luku vielä -blogi

toukokuuta 2019

Kirja sai minussa aikaan hieman ristiriitaisia tunteita. Alkuun tuntui, ettei tarinasta oikein saa kiinni. Kirjan alussa ei ollut juurikaan henkilöitä, joihin olisi voinut samaistua tai joiden kautta tarinaa olisi seurattu. Kertomus eteni hieman selostaen.
Kirja oli kyllä hyvin kirjoitettu, teksti oli kaunista ja todella tarkkaan kuvailtua. Jokainen yksityiskohta oli tarkkaan mietitty ja selitetty.
Velho Pelegin ja Zargonin tultua tarinaan mukaan, kirja sai uudenlaisen sävyn - nyt tapahtumia seurattiin jonkun näkökulmasta, mukana oli jonkun tunteita ja ajatuksia. Zargoniin ehti jopa kiintyä, siinäpä vasta mukava ja sympaattinen hahmo.
Tarina itsessään oli todella mielenkiintoinen, kaikki nivoutui lopulta yhteen ja kaikelle löytyi selitys. J.P. Toivonen on luonut jännittävän fantasiamaailman, jossa perinteisten peikkojen, haltijoiden ja velhojen lisäksi seikkailee Jumalia ja pimeyden hahmoja.
Kirja aloitti Miekanloisto- sarjan ja jatkoa on ilmeisesti (ja toivottavasti!) tulossa lisää!

J.P. Toivonen: Miekanloisto -Candoran sauva

Kirjahullun päiväkirja -blogi

heinäkuuta 2019

Candoran sauva on mielikuvituksellinen ja yksityiskohtainen kirja täynnä ihmisiä ja taikaolentoja. Kirjan teksti on hyvin kuvailevaa ja kekseliästä. Harmikseni välillä kuvailu on liian selostusmaista jolloin mielenkiinto herpaantuu ja monipuolisesta maailmasta on vaikea saada otetta. (...)
Oletin kirjan kertovan enemmän Zargonista, mutta häntä saikin odotella pitkään. Odotus kuitenkin kannatti, sillä Zargon oli ehdottomasti kirjan paras hahmo ja hänestä kertova osuus kirjan parasta antia. Hänen matkassaan olisin viihtynyt vaikka kokonaisen kirjan verran.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite