Miehen Logiikkaa?

Miehen Logiikkaa?

Vesa Savioja

Romaanit & novellit

ePUB

773,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523187979

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.11.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miehen logiikkaa on kirja, jossa on humoristisia tarinoita. Tarinat eivät liity toisiinsa, mutta useissa kertojana toimii Veka.

Veka uppoutuu kirjassa pohdintoihin ja joutuu tilanteisiin, joista yrittää selviytyä käyttäen miehen logiikkaa. Ei outoa mie-hen logiikkaa, vaan todella oudon miehen logiikkaa. Eihän näitä juttuja voi nauramatta lukea.


- Tää setti kelpais standuppiin tämmösenään.. repeilin
     - Pasi Juhani

- Ei jumaliste mitä juttuja! Mulla on silmät aivan vedestä likomärkänä kun luen noita sun juttujas...
- Jani-
Vesa Savioja

Vesa Savioja

Minä Vekanpää, eli Vesa Savioja olen reilu viiskymppinen mies, tai en tiedä kuinka reilu minä olen, sitä pitää kysyä kavereilta. Kavereitten takia minä kirjoja kirjoittelenkin. Kirjoittaessani humoristisia tarinoita Facebookiin kaverit kyselivät, miksen minä kirjoita kirjaa ja siksi minä kirjaprojektiin ryhdyin.

Halutessaan voi lähes kaikissa elämän tapahtumissa nähdä koomisia ja humoristisia piirteitä, niistä minä tarinoissani kerron. Kirjoitan myös blogia jossa viljelen samanlaista huumoria kuin kirjoissani. Juttuihini voit tutustua osoitteessa http://vekanpaa.blogspot.fi/ tai Facebookissa Vekanpää kirjoittajasivulla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite