Metsänväen kesäpuuhat

Metsänväen kesäpuuhat

Anna-Liisa Pohjola, Anni Arffman

Lastenkirjat

Kovakantinen

42 sivua

ISBN-13: 9789528064909

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.06.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Metsänväen kesäpuuhat on suunnattu lapsille 3-vuotiaista eteenpäin ja se soveltuu hyvin myös ääneenlukijalle. Lapsi kaipaa hektisen elämän vastakohdaksi rauhallisesti soljuvia tarinoita, mieluiten sylissä kuunneltuina. Eläintarinoiden kautta lapsi voi innostua tutustumaan eläinten touhuihin ja näkemään luontoa eläinten kannalta.

Näissä tarinoissa myös kateus hipaisee, ulkopuolisuuden tunne vaivaa, kohdataan kiusaamista, ja näistä selvitään. Eläinmaailmassa on maahanmuuttoa, joka saadaan lopulta sujumaan neuvottelemalla. Joukkovoima yhdistää mielenosoituksessa, kun omaa aluetta, kotia uhataan.

Eläimet järjestävät lukuisia erilaisia tapahtumia ihan muuten vaan. Yhdessä oleminen ja tekeminen tuovat iloa. Metsässä on myös salaperäisyyttä ja keijukaiset putkahtelevat tapahtumiin yllättäen.
Anna-Liisa Pohjola

Anna-Liisa Pohjola

Anna-Liisa Pohjola on kirjoittanut päivätyönsä ohella jatkuvasti. Runoja ja proosatekstejä löytyy eri harrasteantologioista. Lisäksi hän on opiskellut kirjoittamista Päätalo-instituutin koulutuksessa.Tämä on toinen teos jonka hän on päättänyt julkaista. Saduissa häntä inspiroi rajaton mielikuvitus, huumori ja sadun verhoista tihkuvat elämän tosiasiat ja viisaudet.

Anni Arffman

Anni Arffman

Anni Arffman on kuvataiteilija, joka rakastaa tehdä taidetta myös lapsille, sillä silloin mielikuvituksen ja värien käyttö on erityisen sallittua. Anna-Liisa Pohjolan teksti alkoi elää kuvittajan mielessä lähimetsän kävelyillä. Miltä metsä näyttää eläinten perspektiivistä?

Metsänväen kesäpuuhat on ensimmäinen kirja, jonka Anni Arffman on kuvittanut. Kuvitusten lisäksi hän on tehnyt mm. julkista taidetta ja esittänyt taidettaan lukuisissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite