Metallion

Metallion

Jan-Erik Ehrström

Romaanit & novellit

ePUB

468,2 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528013723

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
- Metallion kertoo tarinan epäinhimillisestä olennosta, jonka loi ihminen ja ihmisen epätoivoisesta taistelusta sitä vastaan eri aikoina ja eri paikoissa; ajan ja kohtaloiden kietoutuessa toisiinsa, kun Matkaajat pyrkivät muuttamaan väistämätöntä -

...

Toisen maailmansodan varjo levittäytyy Euroopan ylle tohtori Stammin ryhtyessä rakentamaan konetta, jollaista ei ole vielä nähty. Mekaaninen äly saattaisi tuoda voiton vihollisesta, joka vainoaa vapaata maailmaa.

...

K liikkuu rajatieteitä tutkivan Ahnenerben ryhmän mukana vaivihkaa liittoutuneiden rintaman takana etsiessään kansallissosialistiselle Saksalle pohjoisesta jotain, mistä heille ei ole kerrottu. Evigheit-järjestö pitää salaisuutensa ominaan, ja K joutuukin vaarantamaan henkensä syistä, joita ei tunne.

...

Vuosikymmenien päässä tulevaisuudessa Adam Malouff yrittää toipua vammoistaan ja kohtaa salaperäisen vierailijan toisesta ajasta. Tämä kertoo salaisuuksia Adamin vanhemmista - ja siitä, että heillä on mahdollisuus pelastaa maailma sitä uhkaavan ydinsodan hirvittäviltä tuhoilta.

...

Hävittäjälentäjä Michel Lamar kamppailee hyytävän jääkauden keskellä ylivoimaista ja säälimätöntä armeijaa vastaan. Aika on loppumassa ihmiskunnan Allianssilta, kun Vyöhykkeen sotakoneet vyöryvät kohti Tornia.

....

Lumiliana on aryanilainen Matkaaja, jonka kohtalona on kulkea Mustaan Aurinkoon, kauas ajan ja avaruuden taakse. Paikkaan, jossa Hyperboreaan kokoontuneet okkultistit odottavat Herrakansan puhdasverisen lähettilään johdattavan oikeamieliset voittoon opetustensa ja kykyjensä avulla.
Jan-Erik Ehrström

Jan-Erik Ehrström

Jan-Erik Ehrström on toiminut ammattikirjoittajana yli 20 vuotta. Hänen kirjoittajataustansa on monipuolinen ja siihen kuuluu niin kaunokirjallisuutta kuin journalistisen sisällön tuottamista. Hänen tekstejään onkin julkaistu monissa eri medioissa - lehdissä, netissä, uusmediasovelluksissa sekä printtijulkaisuissa.

Koulutukseltaan Ehrström on taiteen sekä filosofian maisteri. Vapaa-aikanaan hän suunnittelee pelejä ja niihin liittyviä tarinallisia sisältöjä sekä toimii musiikin parissa niin säveltäjänä kuin tuottajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite