Mestarien joukko

Mestarien joukko

Aulis Saarijärvi

Romaanit & novellit

ePUB

324,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528009399

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mestarien joukko elää 1300- luvun alun väkivaltaistaja alati muuttuvaa tilannetta Ruotsin itäalueella Suomessa Hämeenlinnan ja Viipurinlinna vaikutuksessa. Joukko pyrkii välttämään saamaansa kuninkaan ja kirkon mestaustuomiota. Se pienenee ja suurenee vuosien aikana. Vain alkuajan nuorin jäsen pystyy selviytymään kaikista taisteluista ja vaaroista jotenkin onnelliseen elämään.
Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi ei ole apurahakirjoittaja. Hän ajalla 2015 - 2018 anoi 69 kertaa säätiöiltä, rahastoilta ja Taikelta apurahaa saamatta. Hän tämän vuoksi katsoi tuotantonsa niin huonoksi, että se piti tuhota 90 prosenttia pois. Kirjoista tuli harvinaisuuksia antikvaareihin.
Aulis Saarijärvi on Sanaston tilastossa kirjoittanut 42 romaania jännityksestä, sodasta, historiasta, tekniikasta ja huumorista. Hän pelasti suomalaisen kaunokirjallisuuden kultaisen hunajatynnyrin tuhoamalla pois yli kolmekymmentä teostaan. Teko, joka odottaa palkitsemista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite