Merta olen rakastanut

Merta olen rakastanut

Runoja

Sara Teasdale

Klassikot & runot

ePUB

164,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030669

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Runon keskeinen arvo on kyky kestää aikaa. Runot jotka elävät keskuudessamme sukupolvesta toiseen ovat merkityksellisiä, niissä on ihmistä koskettavia viestejä muodossa jota kaipaamme elämän haasteissa.
Sara Teasdale (1884-1933) oli jo elinaikanaan merkittävä runoilija. Teasdalen lapsuutta ja nuoruutta varjostivat terveysongelmat mutta hänen ensimmäinen runokokoelmansa Sonnets to Duse and Other Poems oli arvostelumenestys ja hän sai nauttia menestyksestään lähes kaksi vuosikymmentä ennen kuolemaa oman käden kautta 48-vuotiaana.
Sara Teasdalen teemoja ovat rakkaus, menetykset ja kuolema kuvattuna usein luonnon, vuodenaikojen ja värien kautta.

Käännös: Harri Huttunen
Sara Teasdale

Sara Teasdale

Sara Teasdale menestyi runoilijana jo elinaikanaan 1900 -luvun alussa. Hän kuuluu Pohjois-Amerikan runouden merkittävien kirjoittajien joukkoon. Sara Teasdale eli elämän johon sisältyi niin fyysisiä kuin henkisiä terveyshaasteita. Teasdale kuvaa rakkauden ja menetysten täyttämää elämää luonnon, vuodenaikojen ja värien kautta tavalla jonka skandinaavinen lukija tuntee omakseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite