Meritaimenen kalastus
Uutuus

Meritaimenen kalastus

Käytännön opas

Kalle Reivilä

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

102 sivua

ISBN-13: 9789528070320

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.02.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Uusi kalastuskirja avaa meritaimenen heittokalastuksen salat

Kalle Reivilän "Meritaimenen kalastus - käytännön opas" on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja täyttää merkittävän aukon kalastuskirjallisuudessa. Näin laajaa ja perusteellista käytännön opasta meritaimenen heittokalastuksesta ei ole aikaisemmin julkaistu Suomessa.


Kirja on kattava opas meritaimenen kalastukseen Suomen rannikkoalueilla ja perustuu tuhansiin kokemustunteihin sekä kokeneiden kalastajien tietotaitoon. Teoksessa käsitellään käytännöllisiä vinkkejä varusteiden valintaan, meritaimenen kalastuspaikkojen löytämiseen ja tehokkaisiin kalastustekniikoihin. Kirja korostaa myös olosuhteiden ymmärtämisen merkitystä ja vaikutusta taimenen käyttäytymiseen meressä.

"Kun itse aloitin toden teolla meritaimenen heittokalastuksen noin kymmenen vuotta sitten, olisin kaivannut juuri tällaista teosta. Tavoitteenani on tehdä meritaimenen kalastus helpommin lähestyttäväksi ja selventää sen haasteita. Kirja tarjoaa teoriaa, käytännön neuvoja ja näkemyksiä kokonaisvaltaisesti niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin meritaimenen kalastuksesta kiinnostuneelle harrastajalle", Reivilä sanoo.
Kalle Reivilä

Kalle Reivilä

Kalle Reivilä on intohimoinen ja kokenut kalastusopas ja kalastaja, jonka elämässä meri on aina ollut läsnä. Hänellä on laaja kokemus Suomen rannikkovesillä kalastamisesta. Kalle on oppinut paljon itsenäisesti ja lisäksi ammentanut paljon muiden kalastajien kokemuksesta. Hän järjestää myös opastettuja kalastusretkiä Suomenlahden saaristoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite